hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2012-01-17 09:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Privāta īpašuma galvenā problēma ir tā, ka jāiet ārā (un jācilā sniega lāpsta) tieši tad, kad to vismazāk gribas. Jau ieraugot mīnus desmit termometra stabiņā, esmu spējīga nosalt līdz kaulam, kur nu vēl, reāli saskaroties ar šo apburošo temperatūru. Tomēr neko. Uzvilku visbiezākās treniņbikses, zem kurām visbiezākās zeķbikses, vilnas zeķes, ielīdu bērnības dienu ziemas jakā, kura man nezkādēļ divreiz par lielu, uzmaucu vēl galvā bērnišķīgu cepuri un apbruņojos ar šķiltavām un sveci, lai dabūtu vaļā šādas tādas aizsalušas slēdzenes. Vismaz mana vīrusa infekcija (vai kas tas par nelabo, kas sēž manī iekšā) arī dabūja paelpot svaigu gaisu. Ko Jūs vispār velkat mugurā pie tādām temperatūrām? Man joprojām nav skaidrs, kā apģērbties salā. Apģērbties tā, lai būtu arī daudz maz prezentabls izskats.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hestia
2012-01-17 12:55 (saite)
Tikko sākas baigā apakšā vilkšana, tā iestājas augstākminētais eskimosu bomzīgums. Varu uzvilkt bikses, kas 2 izmērus par lielu, bet siltas un ar oderi, kam apakšā pavilkt siltos variantus, un kļūšu par kārtīgu sīpoltanti. Laikam citas alternatīvas nav...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sewolawen
2012-01-17 13:14 (saite)
Jā, dāmai tā varētu būt lielāka problēma. Dāmām vispār nepienākas tādā laikā ārā degunu bāzt. Jāsēž pie kamīna ar diegiem un puķītēm.
Patiesībā tādas bikses nav tik būtiskas. Kā māca teorija - galvenais ir nodrošināt izolāciju galvai (60% siltuma zudums pie -15C), tad korpusam un locekļu galiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2012-01-17 13:19 (saite)
Galva man vienmēr ir labi iepakota, neesmu no tām, kas skaistuma pēc skraida apkārt bez cepures. Tomēr nav arī mazsvarīgi neapsaldēt olnīcas, ja nu pēkšņi kādreiz noder. Un ārā iziet arī gribās (un reizēm pat vajag) :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?