hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2004-09-30 10:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Paradise Lost- It's Too Late
Entry tags:sick

Mana mīlīgā dzīvīte ar ādu kā zīds. Muļķīga smīna apzīmogotas lūpas, zem mēles ledus gabaliņš- daudz iesaldētu skumju un nepateiktu vārdu. Pilns puncītis norītu drupačiņu (vai draziņu). Nu gurkst jau ļoti. Nemaz neniķojas. Elastīgs. Tik elastīgs, ka pa to varētu lēkāt augšā- lejā. Pat kādu sinhrono vai daiļlēkšanu uzrīkot.
Piedod, mīlīgā, mūsu šaha laukums ir saplaisājis, un man ir apnikušas šīs spēlītes. Tu zini. Gluži kā bērnībā, ar kaimiņu bērniem monopolu spēlējot- tikko neiet- tā laukums ar visiem kauliņiem pa gaisu. Tagad mazs, rūdīts kulaciņš ar spiciem kauliem. Bums! Visi Tavi bandinieki iegāžas aizā. Adios.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadnieks
2004-09-30 22:07 (saite)
Peec tam neatcereesies vairs uz kura laucinja tavi kaulinji staaveeja. Bet tomeer kaadreiz pienaak laiks, kad katrs uzdod sev jautaajumu: vai tomeer ir labaak palikt muuzhiigi piesietam pie taa speeles kaulinja, kursh staav uz noteikta laucinja, vai tomeer .. pamodinaat sevii to putnu, kura vaards ir briiviiba. Un visu cienju tiem dazhiem ... :) Tu saprati. Shodien vienkaarshi vaardi pasleepushies zem meeles un nelauj dveeselei runaat. Shodien maigi sakot drankjiiga diena, bet tas ir cits staasts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2004-10-01 10:24 (saite)
Slava tām draņķīgajām dienām, kas nākošās padara novērtējamākas (t.i., baudāmākas, skaistākas)! Es mēdzu sacīt- nekas nav mūžīgs, un paldies dievam, ka tā! :) (uzmundrinošs smaids + labākie vēlējumi)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?