hestia ([info]hestia) rakstīja,
@ 2004-09-22 11:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Antonio Vivaldi- The Four Seasons

Viss ir kā tas blāvais saules spīdums. Ar rūgtu kafiju, pelnutraukā izsmēķi un sērkociņi, matusuka smej. 24 stundu laiks ar no rīta cerīgi iedegtu jautājuma zīmi, prasīgu pusdienlaiku un rāmi uz ceļiem noslīgstošu pēcpusdienu. Vakars ir un paliek vakars. Pienākums pret tumsu. Septiņas stundas miega, septiņpadsmit stundas blāvuma. Hoetica ATU nograbina atkritumu konteinerus, garām aizčāpo dzērājs pēc dienišķās devas, no pagalma izrūcina tumši zils golfiņš, izkāpj jauna sieviete, aizver vārtus, vējš izmēda viņas frizūru. Tālumā virs stīvajiem kokiem drūzmējas mākoņi. Zem kājām slapja zāle, pilna blāvu, divdesmitčetrās stundās iekaltu siržu. Svētā kāju samirkšana.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadnieks
2004-09-22 19:43 (saite)
Laiks liek kaveeties pie peedeejaam 2 rindinjaam. no vineas puses vienkaarshi, bet no otras glushi otraadi, bet tomeer skaisti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hestia
2004-09-22 20:07 (saite)
Labi, ka visam ir tās daudzās puses, un arī monēta mānās, tai nav tikai divas, tai ir bezgalīgi daudzas:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadnieks
2004-09-24 21:43 (saite)
Jaa, lasu tavu dzeju un gremdeejos paardomaas. Varbuut esi domaajusi arii kautkur plashaak publiceet?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2004-09-24 21:59 (saite)
Pāris gab. ir jau gadījies plašāk publicēt, bet pašlaik mani ne īpaši interesē publicitāte šajā jomā, jo es jau sen nevienu dzejasrindu neesmu radījusi- laikam šī iezīme manī būs mirusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]savaadnieks
2004-09-24 22:09 (saite)
Taa nesaki, te nu es tev roku pastiept nevaru, lai arii kaa gribeetu, bet gribu tikai, lai tu zini, ka tev ir lieli spaarni ar kuriem tu vari pacelties augstu gaisaa, ja vien veelies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hestia
2004-09-24 22:17 (saite)
:)paldies!
Iespējams, šī iezīmes atkal atdzims- tā jau mēdz notikt. Bet varbūt tā ir novecošanas sastāvdaļa- nav vairs tās emocionalitātes, kas ļauj vienā mirklī uzlikt uz papīra samērā daudz. Pašlaik radu personiskāka rakstura lapu, kurā ievietošu arī visu gadu gaitā sakrāto dzejiskumu apkopojumu izlases veidā, lai varētu teikt tādu kā finita.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?