back from hell

« previous entry | next entry »
Okt. 17., 2010 | 02:00 pm

esam atpakaļ. bļe, mēs gandrīz atstiepāmies no tās dzeršanas. piektdienas vakars bija viens no tiem jaukajiem vakariem, kurus es atceros caur galīgu miglu. ļoti reti man gadās tik šausmīgi aizliet seju, ka raustās bilde kā klubā pie stroboskopa. šis uztveres efekts ir dīvains, bet tajā pat laikā ļoti izbaudāms. sestdien pa dienu jau no paša rīta sākām smelt un nesanāca pa dienu atpūsties, so sestdienas vakars izdevās tāds bezformīgs, ja neskaita Grimu, kurš bija tik lielā pālī, ka izklaidēja arī visus pārējos.

protams pasākums neiztika bez traumām. kārtējo reizi bezdievīgā dzērāju saietā sevi traumēja cilvēks, kurš alkoholu nelieto - Kamazs. viņš sev tā pamatīgi iegrieza kājā, kāpjot ārā no dīķa pēc pirts. skats bija diezgan jauks - Kamazs iečāpo pa durvīm, nupat izkāpis no dīķa, kūpošs un laimīgs, un tad tu pamani, ka viņam no ceļa ar normālu strūklu (strūklaku..?) gāžas asinis. es nepārspīlēju, bija kā labā hack and slash filmā, there were blood splatters all over the place. bija arī patīkami redzēt, ka neviens tā baigi nemuļķojās riņķī un visai operatīvi tika pielietoti pirmās palīdzības paņēmieni, kas visiem šoferīšiem ir must know, un Kamazs momentā tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam uzlika pāris šuves.

pasākums bija diezgan jauks, bet tā vispār man jāsaka, ka esmu vīlies atsevišķos cilvēkos un viņu skaudībā. es citādi to nespēju raksturot. viņiem visur jābāž savs deguns un jāizsakās par notikumiem, kas gluži vienkārši nav viņu darīšana. kapēc nevar vienkārši baudīt dzīvi, bez šāda everpresent nosodījuma? uzvelk, bļe.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {11}

Axa

(bez virsraksta)

from: [info]axa
date: Okt. 17., 2010 - 03:05 pm
Link

I enjoyed myself :)
Thank you for a chance to relax in a time of extreme tension.

Atbildēt


pink_pony

(bez virsraksta)

from: [info]pink_pony
date: Okt. 17., 2010 - 03:27 pm
Link

Kas gan nabaga inxucīti paspēja nosodīt? Ziņkārība, jo es toč nevienam neko šoreiz neaizrādīju. =)

Atbildēt | Diskusija


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Okt. 17., 2010 - 04:06 pm
Link

tu biji ļoti jauks un mīlīgs ponijs, jā :)

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Okt. 17., 2010 - 05:32 pm
Link

He, he.. jāsaka, ka pasākums bija dīvaini interesants. Ko vēl piebilst? Otrais vakars bija dīvaināks par pirmo, taču in my opinion pirmais bija interesantāks.
Izbrīnīta, ka spēju piektdienas naktī pamosties no kritušajiem un turpināt ballīti ar drošu stāju, esot vienai no pēdējajiem, kas aizgāja gulēt.
ļoti žēl, ka aizmirsu pirtī savas puķes. Paldies Gunāriņam par rozīti, Axai par neīsto puķi un Žanetei ar Axelu par neļķītēm, kurām no rīta vairs tikai bija palikuši kāti, ko kāds negrieza un pielika pie krekla.

P.S. Laikam būšu kaut ko palaidusi garām. Nepieķēru, ka kāds būtu bijis skaudīgs nosodītājs?

Ela

Atbildēt


siidz

(bez virsraksta)

from: [info]siidz
date: Okt. 17., 2010 - 05:54 pm
Link

Emm... nu, pasākums bija dikti jauks. Čilliņš kā vienmēr!
Hmm.. a kas noticis ar tiem nosodījumiem? Acīmredzot kāds bija ļoti aizskāris Inxu ar savām piezīmēm, jo parasti tu tādas piezīmes vienkārši neņem pierē!

Atbildēt


andza_arrdh

(bez virsraksta)

from: [info]andza_arrdh
date: Okt. 17., 2010 - 06:47 pm
Link

Es arī teikšu paldies par pasākumu. Pirmais vakars, kad tas aizgāja arvien jautrāks un jautrāks, bija pavisam awesome, un es to izbaudīju pilnībā. Otrā diena sanāca mazliet blāvāka, jo man nesanāca izgulēties un kaut cik atkopties, lai varētu enerģiski tusēties tālāk, tāpēc, ka bija jābrauc uz Rīgu, un pēc tam vēl jābraukā visādu citu iemeslu dēļ.
Un Kamaza ievainojuma highlights bija tāds savdabīgs. Kā viņš pamanījās izplēst sev kājā tādu caurumu, un to nepamanīt, līdz Laura viņam neuzkliedza, es nespēju saprast. Toties sajusties kā karalauka ārstam, kurš steidzīgi spiež ciet brūci, no traucas reāla arteriālu asiņu strūkla un pamanās atmiņā izrakt, ka tas, ko mums pašlaik vajag ir spiedošais pārsējs, bija tāda in a weird way patīkama, jo pierādīja, kā jau Inx teica to, ka mēs visi kopā kritiskā situācijā spējām reaģēt operatīvi un pieņemt pareizus lēmumus.

Bet bija ļoti jautrs pasākums, un man patika.

Atbildēt


Dārkas Džediēls

(bez virsraksta)

from: [info]darkjedi
date: Okt. 17., 2010 - 07:30 pm
Link

Pasākums jauks. Man pasākums sanāca laikam trīs cēlienos, piektdienas vakars bija pirmā daļa, sestdienas rīts līdz pēcpusdienai kad aizgāju gulēt bija otrā daļa, savukārt trešā daļa bija sestdienas vakars un nakts.

Pirmajās divās daļās lietoju alkoholu un par cik no rītiem neesmu radis dzert alkoholu, tad pa vidu aizgāju gulēt un vēlāk pamostoties radās trešā daļa.

Godīgi sakot visvairāk pavilkos no pasākuma trešās daļas kad dzēru Coca-Colu un larpoju dzeršanu. Biju pilnīgi skaidrā, bet atbrīvotības un fun ziņā kā jaukā reibumā. Man patika. Gribēšu laikam vēl kādu reizi dzērāju pasākuma laikā dzert nevis alkoholu, bet gan Coca-Colu, ir dīvaini jauka sajūta kad esi pilnībā atraisījies, taču joprojām pilnīgi skaidrā.

Atbildēt | Diskusija


siidz

Kola, kola, kola, no lelveikala mola....

from: [info]siidz
date: Okt. 17., 2010 - 07:45 pm
Link

Čau, DJ! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=57h90uFsz7w

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dārkas Džediēls

Re: Kola, kola, kola, no lelveikala mola....

from: [info]darkjedi
date: Okt. 17., 2010 - 08:02 pm
Link

Lai saprastu kontekstu, piemetīšu paskaidrojumu.
Kārtējo reizi man uzklupa vairākas beibes kas šoreiz pacentās atņemt drēbes (vismaz trīs reizes pēc kārtas, par cik pēc katras reizes uzvilku rezerves drēbes no somas), beigās man izdevās atgūt treniņtērpa (urlu) bikses kas atradās iemestas pirtī uz lāviņas, savukārt urlu jaku piesavinājās Sarma, tad nu tur stilojām urlas.

Izskatās, ka par mani šoreiz dažādi situāciju objektīvi neraksturojoši kompromanti būs nevis no brīžiem kad es biju dzēris, bet gan pilnīgi skaidrā lol. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


her_crow

Re: Kola, kola, kola, no lelveikala mola....

from: [info]her_crow
date: Okt. 17., 2010 - 08:59 pm
Link

ieliec bildītes arī kaut kur, lūdzu :)

Atbildēt | Iepriekšējais


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Okt. 18., 2010 - 07:08 am
Link

Oh wow, paspeejaam aizbraukt pirms lietas kljuva asinjainas :)
Pasaakums bija forshs, tam nekas netruuka, bet iespeejams, ka man gan pietruuka (emo, emo!).

Atbildēt