kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 24th, 2014|09:34 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]avralavral
Date:November 24th, 2014 - 12:29 pm
(Link)
Varbūt labāks veids par "organizētu viedokļa paušanu", kas vienmēr ir sarežģīti, būtu kādam uzrakstīt glītu atklāto vēstuli, kurā draudzīgi un argumentēti atspēkot mītus. Šādu vēstuli varētu ielikt gan Delfos, Dienā un Ir-ā, gan arī palaist pa soc-tīkliem. Vēstulei pats rakstītājs var pievērst žurnālistu uzmanību, sagatavot preses relīzi, un tad žurnālisti tālāk, sajuzdami, ka te ir tēma, bieži paši vēršas pie deputātiem pēc viedokļa un tā tas salīdzinoši nesāpīgā veidā nonāk līdz Panorāmai.
[User Picture]
From:[info]thel
Date:November 24th, 2014 - 03:28 pm
(Link)
Es šaubos, vai mītu atspēkošanai būs kāds iespaids.

Drīzāk jau vajadzētu paskaidrot no kurienes šādām kustībām aug kājas. Piem., rod.lv organizē parakstu vākšanu par tradicionālajām ģimenēm. Šī organizācija, šķiet, ir diezgan tuvās attiecībās ar tādiem odioziem personāžiem kā, piem., Gaponenko. Nav jābūt izcili analītiskam prātam, lai saprastu, kāpēc viņam gribētos šeit radīt morālo paniku.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:November 24th, 2014 - 03:28 pm
(Link)
curika jau uzrakstīja.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:November 24th, 2014 - 06:39 pm
(Link)
Curikas rakstiem nereti ir ļoti emocionāla nokrāsa un stilu prasītos piegludināt; kā arī tas ir tikai viens blogs, kamēr visādi šitādi "tradicionālo ģimeņu" cīnītāji iespraucas mainstream medijos un portālos. Prasītos viedokļi no vairākām pusēm un intensīvāk.