kanariņš - I'd rather die than give you control [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

I'd rather die than give you control [May. 7th, 2014|01:35 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bernibas varda jau vajadzeja. Trentam ir balss un draivs, shaubu nav. Viss parejais apkart gan tads chaukstoss, spiizdigs papirits.. daudz ko varetu atdot, lai varetu dzirdet vina agrinos, pirmsslavas koncertus kados mazos, smirdigos klubinos. Tas varetu but bijis raw. Nu, vai sliktakaja gadijuma sho pashu, bet padsmit gadus atpakal, dzivaja, kad heypigpiggypig bija aktuali_ dzive butu varejusi bik radikalak iegrozities, jo draivs un balss tam viram toch ir.

P.s. Pa celam ienirgta basnja, ka varetu nesavakties daudz cilveku un kopuma pasakums varetu noritet tada lauku kultursnama gaisotne, kur uz balli spelet atbraucis kads pilsetas shvits, zinama mera piepildijas; reali tuksa arena, truka vel tikai uz skatuves pusi izmesta alusbundza ar saucienu "eu,uzspele Raimondu (paulsu)!"
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:May 7th, 2014 - 09:26 am
(Link)
tukša arēna?!
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:May 7th, 2014 - 10:47 am
(Link)
Es neteiktu, ka tukša, vismaz pirmā trešdaļa, kur es stāvēju, bija pilna; atpakaļ nebija laika skatīties, bija pavērtu muti jāblenž uz skatuvi un jālēkā :) Manuprāt, bija tāda optimāla cilvēku biezība.
Imho, viņi arī negaidīja pārbāztu arēnu, un izvēlējās Rīgu kā pirmo tūres vietu, lai notestētu, vai visas gaismas migājas un hujārījas(c) pareizi (promejot saskaitīju - tehnikas pārvietošanai stāvēja astoņas fūres). Win-win, mums nebija jābrauc uz Poliju vai tamlīdzīgi :)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 7th, 2014 - 10:48 am
(Link)
nu, diezgan. cik būts arēnas končos, šis bija vistukšākais, tribīnes vispār
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 7th, 2014 - 11:00 am
(Link)
ir būts arī tukšākos, un te jau nu nebij ko sūdzēties
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 7th, 2014 - 11:05 am
(Link)
helvētikas sensacionālisms, not true :)
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:May 7th, 2014 - 10:55 am
(Link)
Es līdzīgu salīdzinājumu izveicu kaut kad nesen ar video palīdzību. Paņēmu stiprāku dzērienu un uzliku skatīties 90to vidus koncertu, Vudstokā laikam, kur viņi visi ar dublīšiem nosmērējušies blieza ne pa jokam. Un pēc tā noskatījos tagadējo, 2013 koncertu.'Gāziena' ziņā man 90to NIN šķita spēcīgāk, tad varētu kratīt paciņu un pēc tam vairākas dienas vēl kaut kur āfterpārtijot. Savukārt, tagadējais ar to nav kļuvis sliktāk, vai vājāk. Vienkārši mainījies, nomierinājies, kļuvis niansētāks, varbūt, nobriedis skaņu eksperimentos. Un pareizi jau arī saki, ka jāņem vērā, kā paši esam mainījušies, lai gan heypig joprojām čīkst lieliski. Jebkurā gadījumā, gaidu māksliniekus in LND.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 7th, 2014 - 12:41 pm
(Link)
es biju noskaņojusies, ka pēc koncerta varētu būt vajadzīgs paklausīties kādus hellraizerus un feindflūgus pilnai laimei, bet nē, vīrs piegādāja kā nākas, cepuri nost. Vienīgais kaut kā līdz galam nepameta sajūta, ka šitas vairs nav dzīve, bet darbs. Kaut kas no Kailijas Minogas un šļakatu zonas.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:May 7th, 2014 - 03:27 pm
(Link)
Reznoram tas vienmēr ir bijis darbs. Bet ne sliktā nozīmē. Tik tagad viņš ir sasniedzis tādas profesionālās noslīpētības līmeņus, ka nedaudz pazūd cilvēciskums visā tajā.