kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 4th, 2012|10:17 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

es varētu kļūt pranoiska un izvirzīt sazvērestības teoriju, jo pagājušā gada saķeršanās ar Rīgas Satiksmes klientu apkalpotāju ir rezultējusies tā, ka - kā man šodien paskaidroja citā RS klientu apkalpošanas dienestā "nesaprotu, kā tā var būt, jums taču studentu apliecība ir uz visu mācību gadu" - š.g. marta mēnesī pēkšņi mans personalizētais e-talons vairs neuzrādās kā studentu un braucienus varu iegādāties par pilnu cenu. izrādās, līgumā ir ierakstīts līdz marta mēnesim. Neatminu ko tādu aizpildījusi vai pati rakstījusi (izcilāšu dokumentu atvilktni un nočekošu), vidrīzākais, R darbinieka kliklik.
Tagad es domāju, ka varētu nedaudz patērēt savu laiku, aizdodoties uz to pirmo klientu apkalpošanas centru, uzzinot tā piderasa parametrus un personīgi aizdodoties pie viņa vadības. Par ja tā būs bijusi "pārrakstīšanās kļūda", tik un tā apgrūtināšu ar sūdzību par pretīgo attieksmi. Vajadzēja to darīt jau uzreiz, bet parasti kkā atminos uztieikt labu apkalpošanu, bet no sliktās kratīties nost pēc iespējas ātrāk; prom un neatskatīties. Taču, tā kā pagājušā nedēļā snap, un sākās kļauzu kārpetbombings (ir arī pirmie rezultāti), tad rāmi un neatgriezeniski varētu turpināt ofensīvu. I'm going to get you, fucker.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:April 4th, 2012 - 10:36 am
(Link)
mani no kļauzu rakstīšanas attur doma, ka kļūtu līdzīga galvenā varoņa mātei no Goodbye Lenin, bet, ja saki, ka pasaule tiešām paliek labāka, tad varbūt jāsāk piestrādāt pie lietas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 4th, 2012 - 10:42 am
(Link)
parasti gana ilgi ciešos, zin, laiki nav viegli, varbūt cilvēks tajā kioskā arī vienīgais pelnītājs ģimenē u.tml., bet, nu, aptuveni gada+ laikā sanāk kkāds noraušanās brīdis, kad vairs nevar turēt :(
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:April 4th, 2012 - 10:51 am
(Link)
bet ko īsti tev tās pārdevējas dara/nedara? attiecībā uz tirdzniecības vietām es parasti balsoju ar savu naudu - pērku pie konkurences.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 4th, 2012 - 11:12 am
(Link)
mūsgalā ir divi kioski viens otram pretī - Narvesen un Pluspunkts - un abos apkalpošana ir anāla. tā kā "balsot ar naudu" var tikai, ja turi prātā vajadzības un tās nokārto centrā. No patērētāju ērtības viedokļa loģiskāk būtu parūpēties par cilvēcisku apkalpošanu uz vietas, nevis braukāt uz centru pirkt braukšanas biļetes, našķus un žurnālus..
From:[info]antons_v
Date:April 4th, 2012 - 12:46 pm
(Link)
We want blood!
[User Picture]
From:[info]thel
Date:April 4th, 2012 - 01:17 pm
(Link)