kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 3rd, 2011|05:46 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

forši mani šodien bankomāts uzmeta. ņēmu ārā 5ls sīkajiem ekspres iepirkumiem veikalā, kur karti neņem pretī, un SEB bankas aparāts visu izdara kā nākas, izņemot neiedod naudu. domāju wtf? moš nepamanīju, kādu paziņojumu par kartē vai bankomātā trūkstošo naudu, vai arī summa pārāk maza, lai dotu laukā aparāts, kam zemākā likme bez papildus manipulācijām ir 10Ls. mēģināju vēlreiz. un voila - iedeva prasīto piečuku. tagad skatos neta bankas izrakstā un tur rādās, ka aparāts man ir iedevis divreiz pa pieci. svīt. buttle-tuttle
linkpost comment

Comments:
From:[info]eermaniitis
Date:February 3rd, 2011 - 05:51 pm
(Link)
raksti bankai iesniegumu

šitā notiek
From:[info]kaukau
Date:February 3rd, 2011 - 06:01 pm
(Link)
pie katra bankomāta nav kameras? vismaz kaut ko tādu esmu dzirdējusi.
From:[info]eermaniitis
Date:February 3rd, 2011 - 06:02 pm
(Link)
un? domā kamerā ierunāt savu sāpi?
From:[info]kaukau
Date:February 3rd, 2011 - 06:04 pm
(Link)
nnneeee, mana doma bija, ka ierakstā varētu redzēt, bija vai nebija izdota nauda. bet laikam jau vieglāk ir pārbaudīt summu, kas fiziski ir bankomātā.
From:[info]eermaniitis
Date:February 3rd, 2011 - 06:10 pm
(Link)
tam ior citi līdzekļi - automātam ir skaits, cik naudas ieliek un cik kas ko izņem - banka atnāk, pārskaita un izdara secinājumus ;)
From:[info]kaukau
Date:February 3rd, 2011 - 06:12 pm
(Link)
tas bija mans otrais variants :)
From:[info]dzeina
Date:February 3rd, 2011 - 06:06 pm
(Link)
Viss normāli, zvani uz banku. Ir bijis vairāku banku automātos, ka naudiņu noskaita, bet neiedod. Viņi paši jau sistēmā redzēs. Dabūsi piečuku atpakaļ.
[User Picture]
From:[info]junona
Date:February 3rd, 2011 - 06:29 pm
(Link)
Man reiz gadijās vēl interesantāk. Kaut kādā profesoriskā autopilotā gāju izņemt naudu, lai veikalā nopirktu dažas dzīvības uzturēšanai svarīgas lietas. Tikai veikalā pie kases sapratu, ka naudu it kā ņēmu, taču izlaidu posm no bankomāta līdz makam. Stiprināju sevi ar domu, ka esmu kādam uzdāvinājis piecīti.
Bet vēl labāks stāsts ir par manu paziņu A.S., kurš algas dienā ņēma no automāta naudu un pēc naudas izņemšanas aizmirsa izņemt no aparāta karti. Rezultātā viņš kādam noteikti pavisam jaukam cilvēkam uzdāvināja turpat vai 300Ls (gadus 7 atpakaļ tā bija ok summa), jo kad A.S. saprata, ka aizmirsis bankomātā karti, tad kontiņš jau bija sauss.
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:February 3rd, 2011 - 07:25 pm
(Link)
Tad arī tā bankomāta softs sūkāja, tagad tāda lieta neietu cauri. Bet nu baigi debīli, es arī vienreiz pie bankomāta piegāju, kur karte bija atstāta. Nospiedu cancel, iečekoju karti (zviedru vārds), pametu acis riņķī, ap stūri gāja zviedriska paskata cilvēki, aizskrēju, paprasīju kura ir (zviedru vārds) un atdevu. Tante bija konkrēti apstulbusi, jo visā pasaulē droši vien SEB bankomāts ir unikāls, es pats viņā kādas 2 reizes esmu atstājis karti + vēl vienreiz veikalā, bet paldies dievam nekas slikts nav noticis.

Savukārt draugs viegli iedzēris, pēc SEB bankomāta apmeklējuma karti vairs nevarēja atrast, visur izmeklējās. Piezvanīja, nobloķēja un pēc 5min atrada karti kabatā, kurā nebija skatījies.
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:February 3rd, 2011 - 07:27 pm
(Link)
aizmirsu pateikt, ka tikai pēc kartes atdošanas iedomājos, ka man bija iespēja taču kaut ko izņemt (ko es nebūtu izmantojis, pieminu to tikai tāpēc, ka pirms tam pat tāda doma neienāca prātā), bet tad atcerējos, ka pieejot pie bankomāta tas prasīja ievadīt pin kodu, tā ka nebūtu varējis neko noņemt.