kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 30th, 2017|04:48 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Episka reklāma - Vienotības kandidāta analogā, pa pastu piesūtītā reklāmlapa puse ir par Vienotības kandidātu, otra puse par Ušakovu. Ā, PRET Ušakovu. to es pamanīju pēc tam, kad brīdi pabrīnījos, kāpēc Ušakovs uz Vienotības reklāmas. Jo ušītis uz sarkana, acīs krītoša fona, tāpēc sāku lasī pirmo. Episki, episki šitā pa vienu budžetu noreklamēt divus kandidātus, tajā skaitā vienu no pretējās nometnes.

Vēl - gan Vienotības, gan citu partiju sakarā - gaidu, kad beidzot ļaudis pacelsies virs bērnudārza līmeņa un sāks piedāvāt paši savus jēdzīgus argumentus, iemeslus, vīzijas, kāpēc būtu jābalso par viņiem, nevis klāstīs, kāpēc nevajadzētu balsot par oponentiem. Jūtos tā kā izaugusi no "ņem mani, mani, mani - pēterītis stulbenis, un miķelis ēd plēvi no piena zupas" formāta. Principā es varbūt varētu nolaist latiņu un šogad brutāli nobalsot par to - vismaz partiju - kura būs vismazāk sūdu veltījusi oponentu partijām un to kandidātiem. Cilvēki taču nav idioti, ir strādājuši, ir darījuši lietas, ja vari izdarīt labāk, lūdzu, demonstrē, piedāvā, kur, kad un kā, nevis stāsti, kādi visi citi bijuši lohi, neko neprot, visu nolaiduši uz grunti un tu viens te tāds prātīgs, vedīsi saulaino nākotni. Plus vēl nenāktu par sliktu, ja partijai būtu vīzija, kas nebūtu kā vienas tēmas aktivitāte, balstīta Saskaņas jau radītajās iestrādnēs un perspektīvē paredzamajā attīstībā.

Vēl ušakovs netieši, bet pasvieda ļoti labu ideju, kā šķirot, par ko balsot - vismaz partiju līmenī - paskatīt ko un kā attiecīgā partija ir pa šiem gadiem izpildījusi citu pilsētu pārvaldē.


P.S. nacionāļiem gaidāmas stresainas dienas - saaktivizējusies Baltkrievu appvienība, tagad līdz ar krieviem, emigrantiem, imigrantiem, feministēm, gejiem u.c. šiem būs jātērē spēki, apkarojot nacionāli pašapzīnīgi atdzimušos Latvijas baltkrievus, thhh.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:May 30th, 2017 - 05:55 pm
(Link)
es Dombura diskusijas skatos un priecājos, kā pilnīgi visi vienkārši paši sevi norok, tik tas neatrisina problēmu par ko balsot.

Nu labi Nils un Bondars ārpus konkurences, abi tā māk ūdeni liet, ka maz neliekas.
[User Picture]
From:[info]str
Date:May 30th, 2017 - 06:08 pm
(Link)
šodien sapsihojos- swh pārmaiņus pēc katras dziesmas- Ušītis ar Bondaru un viens pret otru, baisi....
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:May 30th, 2017 - 07:04 pm
(Link)
abzolut +1
un vēl derētu piefiksēt, kurš no pretendentiem pamana, ka elektorāts nesastāv no pensionāriem
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:May 30th, 2017 - 08:26 pm
(Link)
šodien nopirku ir'u, lai palasītu visu "mēru" argumentus, ko darīs citādāk nekā ušakovs. pie ķirša "netērēšu miljonus tviterkonta uzturēšanai" beidzu un secināju, ka raksts par sociālo darbinieci toties tiešām ir ļoti interesants.

es balsošu par Bondara partiju, svītrojot Bondaru un visus citus LRA, tas ir labākais, ko spēju nolemt. viņi gan vienīgie tajā tekstā kategoriski neiebrēcās, ka neveidos koalīciju ar Saskaņu, tikai piezīmēja, ka tāda rīcība būtu neloģiska. phe, tas jau nu gan viņus atturēs - loģikas trūkums.
From:[info]komentaarietis
Date:May 30th, 2017 - 10:30 pm
(Link)
nacionāļiem ir labas attiecības ar ukraiņu apvienību, būs labas arī ar baltkrievu. galvenais ienaidnieks ir imperiālisti melting pot krievi
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 30th, 2017 - 11:52 pm
(Link)
Nu, nu, latvjus ar ukraiņiem un gruzīniem saista nacionālais lepnums un naids pret krieviem, kas darījuši gauži, savukārt baltkrieviem jau vārdā iekodēts, kas viņi ir. (Lasīt ar ironijas devu)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:May 31st, 2017 - 12:24 am
(Link)
Latviskajā noaaukunā. Vērts pievērst uzmanību atšķirībām piemēram angliskajā.
From:[info]kinskis
Date:June 1st, 2017 - 02:27 pm
(Link)
nemaz ar ne. mani mienskas baltkrievi vienmēr atrod iemeslu pārmest, kā tad tā, mēs, latvieši, par krieviem esam nosaukuši tos, kas tagad russkie, jo īstie krievi-kriviči, esot viņi.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:June 2nd, 2017 - 12:09 am
(Link)
Jaja, un ukraiņi piezīmē par staruju rusu, kas ir īstenā krievija, nevis kaut kāds muskovītu kremlis. Es jau tikai par NA ironizēju..
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:May 31st, 2017 - 12:22 am
(Link)
Kā stāsta aktīvie baltkrievi, baltkrievi pēdējo pusotru mēnesi ir ļoti samotivēti ar 'visas partijas, kas nav sc, ir latviešu nacisti, kurus tik valodas jaut uztrauc'.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 31st, 2017 - 12:23 am
(Link)
Nez, es manīju aģitējam par "no sirds - Latvijai".
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:May 31st, 2017 - 12:25 am
(Link)
O, tad vismaz vēl kāds šo elektorātuu pamanījis.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 31st, 2017 - 12:26 am
(Link)
Bet vispār šis ir pirmais gads, kad ļoti manāmi latviskajam "krievi nāk!" ir slāviskais "latvji - fašisti un ienīst jūs". Skaldivaldis abpusgriezīgais.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:May 31st, 2017 - 12:31 am
(Link)
Viss Kolorādo jau arī ir diezgan jauns pasākums. Mazāk lokāls skaldvaldis, vairāk imperiālo muskuļu staipīšana.

[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 31st, 2017 - 12:43 am
(Link)
Nu, neviens netraucēja baliņiem pagrābt zem sevis arī šo elektorātu, tā vietā izvēlējas skaldivaldi taktiku, te nu sekas. diemžēl.