kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 30th, 2017|04:48 pm

helvetica
Episka reklāma - Vienotības kandidāta analogā, pa pastu piesūtītā reklāmlapa puse ir par Vienotības kandidātu, otra puse par Ušakovu. Ā, PRET Ušakovu. to es pamanīju pēc tam, kad brīdi pabrīnījos, kāpēc Ušakovs uz Vienotības reklāmas. Jo ušītis uz sarkana, acīs krītoša fona, tāpēc sāku lasī pirmo. Episki, episki šitā pa vienu budžetu noreklamēt divus kandidātus, tajā skaitā vienu no pretējās nometnes.

Vēl - gan Vienotības, gan citu partiju sakarā - gaidu, kad beidzot ļaudis pacelsies virs bērnudārza līmeņa un sāks piedāvāt paši savus jēdzīgus argumentus, iemeslus, vīzijas, kāpēc būtu jābalso par viņiem, nevis klāstīs, kāpēc nevajadzētu balsot par oponentiem. Jūtos tā kā izaugusi no "ņem mani, mani, mani - pēterītis stulbenis, un miķelis ēd plēvi no piena zupas" formāta. Principā es varbūt varētu nolaist latiņu un šogad brutāli nobalsot par to - vismaz partiju - kura būs vismazāk sūdu veltījusi oponentu partijām un to kandidātiem. Cilvēki taču nav idioti, ir strādājuši, ir darījuši lietas, ja vari izdarīt labāk, lūdzu, demonstrē, piedāvā, kur, kad un kā, nevis stāsti, kādi visi citi bijuši lohi, neko neprot, visu nolaiduši uz grunti un tu viens te tāds prātīgs, vedīsi saulaino nākotni. Plus vēl nenāktu par sliktu, ja partijai būtu vīzija, kas nebūtu kā vienas tēmas aktivitāte, balstīta Saskaņas jau radītajās iestrādnēs un perspektīvē paredzamajā attīstībā.

Vēl ušakovs netieši, bet pasvieda ļoti labu ideju, kā šķirot, par ko balsot - vismaz partiju līmenī - paskatīt ko un kā attiecīgā partija ir pa šiem gadiem izpildījusi citu pilsētu pārvaldē.


P.S. nacionāļiem gaidāmas stresainas dienas - saaktivizējusies Baltkrievu appvienība, tagad līdz ar krieviem, emigrantiem, imigrantiem, feministēm, gejiem u.c. šiem būs jātērē spēki, apkarojot nacionāli pašapzīnīgi atdzimušos Latvijas baltkrievus, thhh.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.