helmsdeep ([info]helmsdeep) rakstīja,
@ 2021-03-06 01:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Grūti būt neticīgam, bet ar vēsturiski/nurtūriski diezgan spēcīgi (sirds)apziņas virsmā iededzinātu grēka kategoriju. Kad sagadās tā pa nopietno, nav ne kam izsūdzēt, ne kur piedošanu rast.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-03-11 14:16 (saite)
Kristus nenāca jūdiem atdot taustāmu karaļvalsti, bet Dieva valstības tuvu klāt pienākšana radīja tiešas un netiešas sekas uz visu senās pasaules politiku, kuras emanācijas nāk līdzi vēl līdz šai dienai. tas mainīja VISU. vēlreiz, lasi rakstus. mēs dzīvojam pasaulē, bet neesam no pasaules. dod ķeizaram, kas ķeizaram pienākas, un Dievam, kas Dievam pienākas. kāpēc to ir tik grūti saprast? kāpēc tev ir tāda nebeidzama jūsmotāju (anabaptistu) tieksme uzskatīt, ka viss, evanģēlijs ir atcēlis visas robežas, visu dabu, visus likumus visu normalitāti un ka nu valstis jāvada "evanģēliski" un ka nekam vairs nav nozīmes? jo valstis EKSISTĒ, Dieva Dēls nav atcēlis nevienu valstisko kārtību, tās pilda savu lomu Dieva plānā, savaldot grēku un atturot no ļauna, un laiku beigās stāsies tiesas troņa priekšā. atrisinot dvēseles problēmu, Kristus glābj arī sabiedrības un kultūras. tāda ir garīgā cēlonība, vienīgā jēgpilnā socioloģija. Pāvils apstaigāja visu Romu, sludinot evanģēliju, bet tas neatcēla ne to, ka viņš bija un palika jūds, ne to, ka bija Romas pilsonis, tiesības, kuras viņš ļoti labi zināja un izmantoja.

atkal, es nevienu neizdomāju saukt par puskristiešiem, vēlreiz, lasi taču pašus Dieva vārdus, nevis fantazē. man nav tev jāuzskaita visas vietas par viltus mācekļiem, viltus sekotājiem, viltus mācītājiem un tiem, kas liek rokas pie arkla, bet skatās atpakaļ. tas ir pašsaprotami. es netiesāju brāli vai māsu, zinot, kā tev patīk ķidāt un dalīt mūsu Kunga vārdus, un kā tev patīk popularizēt visas modīgās un popsīgās nešķīstības, "we are not of the same spirit". es tikai tevi vienkārši aicinu beigt Jēzu Kristu izmantot kā vīģes lapu, lai piesegtu visus tos nelabo garu murgus, kuri pārņēmuši modernā cilvēka prātu. es nešmugulēju nekādus galatiešu nosacījumus, es tikai saku: "atgriezieties no grēkiem un ticiet uz evanģēliju!" pestīšana ir beznosacījumu balva, tā ir beznosacījumu piedošana, nevis kāda defaultā noklusētā premisa. neviens nevar piedot pats sev, tikai Dievs mums var pa īstam piedot, un tāpēc nevar un nedrīkst mierināt depresīvus liberālis, ka "viss ir kārtībā", it īpaši, ja viņi spītīgi turas pie neticības. vienmēr ir jānorāda uz šo garīgo nekārtību patiesajiem cēloņiem un jāliek atteikties no visiem blokiem, kurus spītigais cilvēks ir uzcēlis starp sevi un beznosacījuma labo vēsti. tev šo visu ļoti labi vajadzētu zināt, un tomēr manipulē. pietiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?