helli ([info]helli) rakstīja,
@ 2006-03-07 23:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: content
Mūzika:the Vines- Get Free

stage nr one
es gribu wild Rock 'n Roll party ar,protams, skaļu mūziku, daudz alkohola, draugiem un nepazīstamiem cilvēkiem. tam visam būtu jānotiek ne manā mājā,un vispār tai mājai būtu jābūt diez gan plašai.. vēlams ar divām tualetēm, jo visādi visiem var gadīties.. vēl es gribu pamosties nākamajā rītā uz kāpnītēm pie mājas durvīm vai vārtiņiem. heh.

biju uz Stage Number One (Valmierā) šajā nedēļas nogalē! Uzvarēja Tumors! nežēlīgi rēcīga punk grupa!! ("..mazas meitenes ģērbjas kā sievietes..." un "..neviens negrib būt vecs, jo vecs ir tik pat kā beeeeigts" vai kaut kā tā.. nu vispār tik dziļi lyrics,ka vienīgi FALLSh varētu sacensties : ))
Lietotie-baigie malači- 4as balvas norāva!! esmu ļoti happy par viņiem! un vēl dažas feinas grupas bij.. tagad esmu nolēmusi iečekot Mēness pastu un vēl kaut ko,ko jau aizmirsu..hehe

vakara noslēgumā spēlēja arī IndyGO(wiii),Pienvedēji(kuri izskatījās nežēlīgi izbesīti, bet nospēlēja godam) un arī Borowa MC! bļe. nu tas ir sviests, mīļie. frāze: "Metal 4ever" no viņu ģitārista mutes skanēja kā lielākā anekdote, ņemot vērā kaut vai faktu,ka bungas viņu dziesmās ir tikai fonogrammā. vāks, bet tautai patika. vispār publika sastāvēja no mazgadīgām čiksām un vēl mazgadīgākām čiksām, bet nu ok..tas tā.. Valmierai to var piedot!

kopumā 24 stundas dažādas mūzikas. bija ok!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fadrian
2006-03-08 10:04 (saite)
Wii, es gan negribu wild rock'n'roll party ^^ .
Laikam gāja jautri.
Vai tavs iekšējais Aļģis lika manīt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helli
2006-03-08 23:07 (saite)
bet tu esi kadreiz izbaudiijis taadu really, really wild one?? saproti,kaa pamegina, taa visu muuzhu gibas!hehe tu vari uztaisit taadu ar Stiivijas Niksas muuziku..un vel Frenkiju pa vidam un udenspiipi..un drusku alkoholu! muzika uzreiz citadi izklausaas!! nu lab,lab..nereklameshu tev te neveseligas lietas! audz liels un kartigs puika! ;)

Aļģis lēnām mirst aizmirstibas naavee. nee, vinsh galigi neparadijaas shoreiz...mana sievishkaa buutiiba notureejaas visu pasaakuma laiku! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mis_sarajevo
2006-03-08 11:47 (saite)
man gar gribās - riktīgu one wild night, bet mums pa maz vietas un mani besī nemitīgi satraukties, ka kāds pievems, salauzīs, apgāzīs kaut ko un viss, no more fun. jā, ar ar draugiem pabučoties nevar, lai pēc tam par tevi nesmietos nedēļu! ;)

jāatrod draugi ar daudz naudiņām, kuru jāpadara stilīgus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helli
2006-03-08 23:13 (saite)
hahaha..par tiem draugiem tiesham taa..riktigi ierobezhojumi... bet man vispar nekas nav pretii,ka tu ar draugiem buchojies un taa...hehehe vismaz kkaads actions pa vidam visiem tiem regularajiem vemekliem un guljoshajiem pusdzivajiem kjermenjiem! :DDD

mhm, butu jasak mekleet bagarti draugi..vo, juus brauksiet uz taam aarzemeem..tad graabiet visu,kas nav piesiets..taadaa Padomju okupaacijas speeku stilaa- vediet ar vagoniem visu prom!!un tad taisam shite party-party!!

a tagad pie Stases atkal varetu-hehe! uz balkona kaa nekaa varetu vecas dejas..un suniishi-geji jau ar parak mierigi tagad dziivo! deretu tos vinjas vecakus kkur aizdabuut!! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mis_sarajevo
2006-03-08 23:25 (saite)
o jaa! varētu aizdot mūsu dzīvokli for private use! :P ho ho ho... laps plāns! jānokoļī kāds itāļu bagātnieks, kam polna žopa lielu māju! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]immortalangel
2006-03-09 10:00 (saite)
juuzerbildee elastiigaa meele??

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]helli
2006-03-09 21:08 (saite)
bet protams! dzivee vispar man saliekamaa!nu tads kaa konstruktors-paarneesaajamaa! varu iznjemt aaraa un salikt visadas forminjas! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

hello
(Anonīms)
2008-11-19 13:13 (saite)
xbox controller (http://www.play.net/forums/redirect.asp?URL=http://xboxoffer.com/) guitar hero xbox (http://softandrearranged.com/Frameset.asp?URL=http://xboxoffer.com) xbox 360 console (http://www.korinthorama.gr/redirect.php?url=http://xboxoffer.com)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?