Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
Jā, protams, bet jautājums ir par to, kā to darīt ir efektīvi. Alkohola demonizācija pie tā, ka viņš šeit ir, un nekur nepazudīs vismaz vēl kādus gadus 100 (optimistiski runājot), vienkārši tīri psiholoģiski izsauks cilvēkos pretreakcijas. Pie tam, tieši tajos cilvēkos, kuriem tieši varbūt īpaši nevajadzētu ar alkoholu ņemties.

Alkoholam, manuprāt, ir jāpāriet no cool thing to do pie vnk aperitīva kādreiz garšas uzlabošanai -- tipa, dažreiz iedzeram glāzi pie pusdienām vaaarbūūt, ja attiecīgas pusdienas. Un sliktākais, ko šeit darīt, ir kliegt, cik viņš ir slikts, lai vai cik tas būtu objektīvi. Jo target audience ir lielākoties pusaudži un jaunieši, kuriem tikai padod kaut ko aizliegtu vai sliktu.

> Šobrīd tikai 10% iedzīvotāji lietojot alkoholu katru dienu.

Nu, nu? Atļaušos pajautāt source. Tevis uzrādītais vispār man ir aiz paywall, un to nesaka. Un tur pat zaļā līnija (alus? ir minēti kā ~40l uz cilvēku gadā. tas ir vismaz mazā pudelīte katras trīs dienas -- un tas ir neskaitot pārējās līnijas).

Turklāt, to grūti salāgot ar šo statistiku, pēc kuras no alkoholisma cieš ap 11% cilvēku Francijā. Tas būtu visi tie, kas dzer katru dienu ir alkoholiķi? Zazis noteikti piekristu, bet es būtu diezgan izbrīnīts par šādu definīciju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?