Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Apr. 1st, 2019 10:20 pm

Interesanti, kāds būs turpinājums? Ziņos, ka `Lielais Baltais cilvēks` ēdis mazus bērnus?

https://nypost.com/2019/03/31/kristaps-porzingis-reportedly-called-black-woman-my-slave-as-he-beat-raped-her/

Tags:

10 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]pikaczu
Date:April 2nd, 2019 - 06:54 am
(Link)
Aarpus lv kauvusza puikas onteksta tas rpga izklausaas. Nato karaviiriem maaca, kaa no krievu maukaam nepatikszanas nedabuut, zheel ka NBA nesargaa savus miljoniem veertos zelta puiseenus.
From:[info]gnidrologs
Date:April 2nd, 2019 - 07:17 am
(Link)
Ar reipu nav gana, vajag jau vēl kaut kā piekabināt "hate crime". Protams, kazi, varbūt mūsu gaišmatainais ārietis tiešām ir monstrs, bet scenārijs izskatās pārāk pazīstams.
From:[info]hedera
Date:April 2nd, 2019 - 10:05 am
(Link)
Balstoties uz ziņās pieejamo info, es redzu divus ļoti aizdomīgus momentus:
1) Incidents esot noticis uzreiz pēc tam, kad Porziņģis bija sarāvis kājai saites. (T.i., maz ticams, ka veselības stāvoklis bija savienojams ar izvarošanas veikšanu.)
2) Porziņģis esot bijis piekritis maksāt kompensāciju, un notikums nācis gaismā tādēļ, ka kompensācija nav samaksāta. (Tas nozīmē, ka tomēr kaut kas nelāgs tur bija noticis, un hush money, manuprāt, ir gana spilgta indikatora lampiņa vainas atzīšanai.)

Bet visi komentāri no sērijas "gan jau, ka tā m... tikai naudu grib izspiest" un "ko tad pati aizgāja uz viņa dzīvokli" pirms vēl par lietu ir ieviesusies kāda skaidrība - nu, jā, nekas pārsteidzošs un negaidīts, diemžēl.
From:[info]slepkava
Date:April 2nd, 2019 - 10:11 am
(Link)
Kompensāciju iespējams bija ar mieru maksāt, tas ar nav pierādīts. Un kompensāciju ir lētāk samaksāt kā atteikties no Nike līguma, kas visdrīzāk sekos.
From:[info]hedera
Date:April 2nd, 2019 - 10:14 am
(Link)
Nu jā, es lasīju arī, ka izmeklēšana notiek, skatīsies arī sms sarakstes un tml. Tādēļ es atturos pieslieties vienam vai otram viedoklim pagaidām.
From:[info]krii
Date:April 2nd, 2019 - 10:53 am
(Link)
Atļāvos tviterī uzrakstīt, ka pirms izmeklēšanas un tiesas nevajadzētu mest akmeni nevienā virzienā, un ka uz abām pusēm attiecas nevainīguma prezumpcija. Protams, vesels bars metās man paskaidrot, ka esmu idiote, jo viņiem gan Viss ir Skaidrs.

Bļaģ, cik daudz labāka tomēr būtu dzīve pasaulē, kurā cilvēkus retāk vadītu atklāsmē gūtas apskaidrības...
From:[info]hedera
Date:April 2nd, 2019 - 10:57 am
(Link)
Šiem, kuriem jau tagad Viss Ir Skaidrs, būs nākamais līmenis visādās konspirāciju teorijās, ja izmeklēšanas rezultātā izrādīsies, ka Porziņģis tomēr ir vainīgs.
From:[info]heda
Date:April 2nd, 2019 - 11:50 pm
(Link)
Ja būtu maksājis kompensāciju, tad, nākot gaismā, tas izskatītos vēl daudz, daudz nelāgāk. Skat. Azijas Ardžento gadījumu, pērkot klusēšanu - https://www.nytimes.com/2018/08/19/us/asia-argento-assault-jimmy-bennett.html
From:[info]heda
Date:April 2nd, 2019 - 12:07 pm
(Link)
Es vairāk par to, kā tiek rakstīts par 'Lielo Balto'.
Un citur jau piebildu par interesanto mediju (ne Latvijas) politiku, izlemjot, ka tiem izvarotājiem, par kuriem ziņo polcijai tūlīt un noķer ar biksēm pusmastā, medijos izplata aizpikseļotas bildes un nemin nekādas pazīmes, bet ja ziņo par neskaidriem notikumiem pēc gada vai 20, tad bieži publicē gan vārdu, gan bildi.
From:[info]klusais_okeans
Date:April 2nd, 2019 - 12:57 pm
(Link)
lūk lūk