Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Par neuzticību un meliem 
27th-Oct-2006 02:01 pm
Laikam jau [info]jude`s ieraksts lika apdomāt šo lietu..

Domāju, kā labāk - pasargāt sevi un dzīvot ilūzijās vai runāt skaidru valodu un spēlēt tīru spēli?..
Man nerodas viennozīmīgas atbildes. Kā domā Tu?

Poll #11042 Zināt VS nezināt
Open to: All, results viewable to: All

Labāk zināt, ka tevi krāpj, ka tev melo, ka otrs kaut ko dara aiz muguras? Vai tomēr labāk nezināt un dzīvot tālāk mierīgu sirdi?

View Answers

Zināt, protams, labāk skaidrība!
14 (70.0%)

Nezināt. Varbūt pāries. Varbūt tas nav pa īstam.
4 (20.0%)

Vienalga. Katram ir tiesības darīt to, ko viņš grib.
2 (10.0%)

Comments 
27th-Oct-2006 02:09 pm
es k.kā pēdējā laikā ar par šo jautājumu aizdomājos. Kas attiecas uz mani, ja mani otrs cilvēks krāptu, tad es gribētu - to zināt, tb lai viņš atnāk un godīgi pasaka, jā ir tā un tā. vienīgais es vienmēr pajautāšu kādēļ viņš ir spēris šādu soli un arī uz to es gribētu dzirdēt patiesu kaut arī iespējams rūgtu atbildi... priekš manis, kā personības daudz vairāk nodarīs pāri ar to, ka klusē, nav godīgs...
27th-Oct-2006 02:17 pm
Bet, ja klusē, Tu jau arī neko neuzzini :) Tur tas āķis..
Mana atbilde uz šo laikam būtu atkarīga no tā, kādas attiecības man ir ar šo cilvēku. Ja vienkārši paziņa-mīļākais, tad pofig, bet, ja Lielā Mīla, tad.. Tad šādu gājienu gadījienā parādītu durvis bez liekām pārrunām. Tā man liekas. Nez.
27th-Oct-2006 10:43 pm
Nezināt, Tu nevari mūžīgi..
un jo vēlāk tas uzpeldēs jo sāpīgāk.
protams, piedot mīļākajam ir daudz vieglāk nekā sirdsmīlētam cilvēkam. Bet tad tikai jāsaprot vai mīlējāt abpusēji?..
Sāp nežēlīgi, bet .. ne vienmēr ir vērts atteikties no mīlestības otra dumības/kļūdas dēļ, jo diemžēl bieži dzīvē ir tā, kamēr gludi, mēs nedomājām, bet kad reāli varam vai esam zaudējuši saprotam, ko mums tas nozīmē/ēja un cik ļoti pietrūks..
nav tik vienkārši sāpēs un aizvainojumā pateikt - nē - tam ko mīlī, ja otrs arī mīl....
Ahh! Mīlestību pazīst retais, tā arī piedot un pārkāpt savam milzu EGO tikai retais spēj.
28th-Oct-2006 12:36 am
sapléstu krüzi var salìmét,var izlikties,ka neredz plaisu,bet shì krüze nekad nebüs vairs kä jauna. laikam esmu kategoriska un maksimäliste,bet nespétu turpinät ar cilvéku,kurs ir kräpies. zaudétu vélmi sevi visu ziedot un visdrìzäk säktu pati staigät. visu vai neko. vismaz man tä.
28th-Oct-2006 11:09 pm
Tu esi pārāk jauna vai nepieredzējusi, lai saprastu mani. Es kādreiz domāju tāpat kā Tu..
Vienreiz mani mīlēja, es nē, bet bijām kopā, mani piekrāpa... un sāpēja šausmīgi... es nesapratu kā var tā, ja mīli pat dzērumā kā var piekrāpt..??!!!! Gribēju skriet prom, gribēju nomirt, tik ļoti sāpēja nodevība..., bet tomēr neaizskrēju, mēs pašķīrāmies daudz vēlāk, kad sapratu, ka nekad tā īsti neesmu viņu mīlējusi un ka tās nav manas attiecības. Pirms pāris gadiem es mīlēju, mani nē, bet lika domāt, ka esmu šausmīgi vajadzīga un ka nekur jau tās jūtas ar laiku neizpaliks. Mums negāja gludi, un ar laiku es sapratu, ka kaut kas nav tā. Tikai es mīlēju tik ļoti, ka negribēju pieņemt acīm redzamo. Vienreiz es tik ļoti piedzēros, ka pārgulēju ar citu, ne es to gribēju, ne man to vajadzēja, es pat neatceros kā viņš izskatījās, tikai faktu. Bija drausmīgi apzināties, ka esmu rīkojusies pretēji saviem principiem un trakākais sirdij... Mēs izšķīrāmies un nedaudz vēlāk es tikai bijušajam istāstīju šo notikumu, tad nespēju. Tikai tad sapratu, ka dzīvē var gadīties visādi. Šodien vairs neesmu tik kategoriska, kas gan nenozīmē, ka akla. Darītu visu, lai nekas tāds vairs neatkārtotos, jo zinu, ko nozīmē mīlēt, ko nozīmē, kad Tevi krāpj un kad esi piekrāpis pat negribot.
Mīlestība ir tik liela vērtība, lai to tā vienkārši izlaistu no rokām...
Nezinu, vai mani saprati, nav svarīgi.. esmu runājusi... :)
sirds Tev pati pateiks pareizo atbildi, neuzvel visu prātam.
28th-Oct-2006 11:11 pm
Jā, un vēl .. plaisa ir neiedomājami liela, bet ne nepārvarama, kad ir vērts turpināt, kas gadās ļoti reti.
Un cilvēks nav krūze.
31st-Oct-2006 01:14 pm
gan jau büsu gana pieredzéjusi. katram mums sava pieredze. manéjä-lai kädas nebütu lieläs mìlas, ir arì nepiedodamas sitäcijas. tä ir bijis man. mìlestìbas värdä neesmu ar mieru paciest un piedot visu../man patìk lìdzìbas, tä daudz ko var izprast. paldies, ka padalìjies! :)
27th-Oct-2006 02:57 pm
es arī par šo jautājumu esmu daudz domājusi. Ilgi man bija pārliecība, ka labāk zināt visu! Bet nu esmu sapratusi, ka manam raksturam piemērotāk būtu nezināt. Ja krāpšana ir sistemātiska un mani nemīlēs, es to jutīšu tā kā tā. Bet, ja tā ir kājas paslīdēšana pēc kāda pamatīga strīda vai totālā bezfillmā, kad kādai citai sievietei tas bijis pašmērķis dabūt manu vīrieti gultā, vai citā līdzīgā situācijā - labāk nezināt, jo vīrs mīl mani un pie skadiras saprašanas empcipnāli un fiziski neko tādu neatļautos.
31st-Oct-2006 10:47 pm
Tāpēc jau saku, ka viennozīmīgu atbildi uz šo atrast nevaru.. :)
27th-Oct-2006 03:29 pm
latvija maza
nepataiks vinjsh pateiks kaads cits
28th-Oct-2006 12:29 am
shim es pat loti piekrìtu..
27th-Oct-2006 04:51 pm
reizēm labāk zināt, reizēm labāk nezināt.
28th-Oct-2006 02:41 pm
Es laikam gribētu zināt, kaut gan tas ļoti, ļoti sāpētu... Patiešām, nevar tā viennozīmīgi atbildēt, kā ir labāk.
31st-Oct-2006 10:46 pm
Jā, es laikam uz šo atbildētu tāpat..
This page was loaded Jul 6th 2024, 9:39 pm GMT.