Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-08-04 01:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien viņa teica, lai meklēju dēlam labāku mammu.
Vēl viņa teica, ka esmu slikti nolakojis palodzi.
Neko labu nepateica.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2010-08-04 02:19 (saite)
vienkārši (hug). Tu esi malacis.

cilvēki reizēm nesaprot, ko runā. cilvēki reizēm dara pāri citiem, jo pašiem ir slikti un nav spēka saņemties kaut kam labam. tas nenozīmē, ka viņi paši ir ļauni vai sazin kādi. gluži vienkārši viņi tajā savā "man ir slikti" par ļoti daudz ko nepadomā, piemēram, par to, ka nodara pāri tuvākajiem. savā nespēkā viņi pārstāj saskatīt robežas.

tas izklausās pēc noguruma un varbūt arī pēc tā, ka trūkst pārliecības par spēju labi tikt galā ar jauno lomu. pēc nedrošības. samīļo un pasaki, ka viņa jau ir labākā mamma un ka Tu būsi līdzās un palīdzēsi. būs labi.

(Atbildēt uz šo)


[info]zanda
2010-08-04 05:06 (saite)
sw runā taisni.

Teikšu tā: es arī visu laiku burkšķu uz savējo. Dažreiz pašai kremt, jo es jau saprotu, ka kaut kā pa visu dienu es atrodu tik viņam par ko piesieties, bet labu vārdu kaut kā reti sanāk pateikt... Labi, ka viņš man tāds pacietīgs šinī jomā un jau ir samierinājies ar mani :)
Gan arī viņa labi apzinās, ko dara, bet vienkārši tā sanāk... kaut kā tā-nekā. Esi pacietīgs un dod viņai vēl laiku... nav jau daudz pagājis. Jāatkārtojās, bet būs labi viss :)

(Atbildēt uz šo)


[info]sursurs
2010-08-04 07:38 (saite)
man draudzenes teica, ka visgrūtākais esot nolikt pavisam malā savu ego un visu laiku/prātu veltīt bērnam. Tas notikti IR ļoti grūti. Turklāt katru reizi, kad savam ego (tb - gribas gulēt, gribas pašam arī kko sev) uzreiz var pašam šķist kā slikta attieksme pret bērnu..

A par Tevi - nu ja sievietei vissirslikti, tad dabū takš katrs, kas ir pa ceļam ;) Turies. Kašķēties nevajag, bet nu ļaut lai burkšķēšana uz Tevi gluži par normu pārvērstos arī nevajag. Vieglāk ir neiesākt otru cilvēku par visu ko vainot/lamāt nekā pēcāk apstāties (no pieredzes ;) )

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2010-08-04 14:43 (saite)
Tev nav kauna šitā čīkstēt te publiski par sava bērna māti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-08-04 18:52 (saite)
Šeit pirmkārt rakstu par nevienu citu kā sevi. Par to, kas aizķer, iepriecina vai sāpina. Man ir kauns, ka mīlestību un aizrautību ar dzīvi nav izdevies padarīt par defaulto motīvu; un tiem dažubrīžiem, kad nepietiek resursa. Bet mēs sodien bijām pie Pakulu ezera, uzlādējām baterijas kādam laikam. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?