Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-06-07 22:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sestdienas vakara debesis rotāja senneredzēti krāšņs saulriets. Pabeidzis reģipša likšanas darbus jau mērenā tumsā devos vakara skrienamriksī pa grantētiem lauku ceļiem gar mazliet baisām mežu stigām un mazliet baisiem suņiem. Saulrietu ātri vien nomainīja zvaigznes un skrējiens bija nonācis finiša taisnē - pārsimts metru lejup pa pļavā izpļautu taciņu līdz Daugavas vecajai gultnei. Ūdens virsma bija gludāka par gludu un no tās cēlās pieklājīga migla. Pēcāk mājās stāstīju sievietei kas šis ir par vienreizēju un neizstāstāmu vakaru.

Savukārt šorīt uzzināju, ka tajā vakarā no šīs Zemes aizceļojis mans vectēvs. Man to ir tik grūti pieņemt, lai gan ticu, ka tagad viņam klājas labi, esot brīvam no sava līdz pēdējai robežai novārdzinātā ķermeņa. Kauli sairst, bet labestīgā sirds paliek un turpina sildīt citas sirdis.

Šodien drusku sāpēja galva un bija slikta dūša, bet saņēmos garajam skrējienam un visas kaites vienā vēzienā kā noslaucītas. Un pašās beigās vēl kārtīga lietusgāze... kā gribēdama nomazgāt visu, kas bijis, kas nebijis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaukau
2010-06-07 23:55 (saite)
pag, pag, pag. Tu Ogrē dzīvojies? ilgi jau?

varžu dīķis tumsā IR nepārspējams... ja vēl migla, tad vispār...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-06-08 00:00 (saite)
Ogrē tikai šad un tad iegriežos. A lauki atrodas otrā pusē Daugavai - Tomē.

Peldies arī tai varžu dīķī? Kur tieši tas ir?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2010-06-08 00:05 (saite)
varžu dīķī esmu peldējusies 1x, kkad pagājušo gad bija sacensības. es parasti skrienu pāri Zilajiem kalniem uz karjeru (ja nezini, kur tas ir, paprasi, lai parāda Tev :) )

par Varžu dīķi tautā saucas vecā Daugava, konkrēti laikam tā daļa no tilta līdz bij. Selverim (bet es Ogres ģeogrāfiju nemaz tik labi nezinu). (sapratu, ka Tu biji tur)

kā arī - es turpmāk peldēšu citos ūdeņos - Juglas ezerā, utt. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chirkainais
2010-06-08 22:11 (saite)
tā skaisti norūci

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?