chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
Neesmu gan kartē to galu apskatījis, bet esmu drošs, ka izdosies sasniegt mērķi un atgriezties. Jo ir pārliecība par tā gala (western europe) ceļiem un to sistēmu. Ja jau mēs pa Latviju ar somām un mantām varējām ~130km dienā maukt, tad jau tu arī varēsi.
Pa punktiem:
*nav tak jāstāsta, kā jāģērbjas pie tādām temperatūrām. toties izmirkšana lietū tad gan varētu būt liktenīga. tāpēc - take good care par lietusaizsardzību! Un salnā gulēt var arī iekš Rimi guļammaisa, no Ukrainas pieredzes saku!
*par plaisu rāmī nebēdā, lielākā kravas slodze tāpat guļ uz asīm un līdznesamais to slodzi rāmim diži nepalielinās. Parastā offroad maucienā rāmis tiek vairāk noslogots nekā pa gludu, līdzenu ceļu ripinot. Gludas riepas gan liec virsū, kādu lieku arī līdzi paņem, par kamerām nerunājot. Nomaini ķēdi un zobratus, lieku ķēdi/tās posmus arī līdzi ņem. Moš arī kādu lieku spieķi.
*kā jau sacīts - 2500km 22 dienās ir kaķu čuras! Mierīgi... ja vien pa ceļam nav jāškēros padsmit Alpu pārejas. Un ar tādām burām, kādas tu domā vazāt līdzi (velosomas), nedomāju, ka ir vērts iespringt uz guļstūri. Man tādā saliektumā vēl vairāk mugura sāp.
Lai veiksmīga plānošana un izdevies brauciens!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?