Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2008-12-19 02:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the streets - blinded by the lights

Vēl nekad neesmu atcēlis pēc grafika ieplānoto skrējienu dēļ laikapstākļiem, jo šajā zemē gluži vienkārši nav tādu laikapstākļu, kurus nevarētu izbaudīt. Tā arī šodienas slidotava - liekas bezmaz, ka pieveiktajai distancei varētu piesummēt vēl kādu kilometru tikai dēļ pingvīniskās kulstīšanās pa ledu gandrīz uz vietas. Ja redzētu tās kustības no malas, droši ka nomauktos aiz smiekliem.

Informatīvais guvums, kā jau ierasts: DUS "SIA Bērziņš" 95E Ls 0.535.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chirkainais
2008-12-19 02:36 (saite)
Eu, ellee rataa, laba cena!!
No ledus var vairiities skrienot offroad´aa.

(Atbildēt uz šo)


[info]illegal
2008-12-19 08:08 (saite)
tevi lasot smaids pār seju :D
Par iepriekšējo ierakstu par piketiem un piketētājiem: es vakarvakarā pēc darba iegāju vecrīgā, aizstaigāju līdz saeimas namam un palūkojos pēc kāda aizķērušā piketētāja, nevienu neredzēju.. tā nu ņemt dalību iekš to piketu nesanāca. tik tiešām - ar zupas virtuvi un trīsdiennīgo piketu. ar katru stundu tas process lielāku un lielāku to iespaidu atstāj. nu labi, jau šoreiz - tāpēc ka četri piketi uzreiz, tas moš deva kādu lielāku "spēku" šim datumam.
par skriešanu - kātreiz, kad vairāk laika, vismaz 2h, atskrej ka nu līdz manīm :D - vari aplīti taisīt - jūrmalas gatve -> babīte -> slokas iela.

(Atbildēt uz šo)


[info]dialogs
2008-12-19 15:20 (saite)
aha ledus ir pat tur kur viņam nav jābūt, bet toties var taisīt vingrinājumus kājas vienu no otru attālinot un tad savelkot back:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?