Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2008-12-10 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:amon tobin - l ike regular chickens

Kādreiz bija vienkāršāk - pietika fizkultūras stundā reizes 20 piepumpēties, lai jau iekarstu un aizelstos, taču tagad tādu efektu vairs nedod pat 3x50 reizes. Skolas laikos pietika ar 3km rudens krosu, lai sirds jau lektu pa muti laukā, bet tagad tikai pēc 15km var kaut cik tīkami nogurt. Es atceros savu pirmo nono-stopo skrējienu no Rīgas centra uz savu rajonu - kopā tie bija kādi 7km, bet ar to pietika, lai pēc tam nedēļu knapi spētu pakustēt dēļ sapēm muskuļos/cīslās/cīpslās/saitēs/whatever. :)) Vakar es sporta laukumā negaidīti sastapu Kasparu Zlidni, kurš mani pārlieicnāja par jēgu dažādot fiziskās aktivitātes. Piemēram, skriet taču var uz pusi mazāk, bet ar hantelēm rokās, tādējādi pie reizes ne tikai trenējot ķermeņa augšdaļu, bet arī ietaupot laiku. Tāpat ir neskaitāmas variācijas kā pievilkties, pumpēties, darboties uz līstekām. Vo tā ir dzīvē, ieciklējies uz konkrētām lietām un neko citu vairs neredzi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dialogs
2008-12-10 13:33 (saite)
es arī nonācu pie slēdziena, ka nevis palielināšu savu iemīļoto distanci, bet skrienu ar nevis rokās hantelēm, bet pus distanci ar smagumiem uz kājām un tad otru pusi pārlieku uz rokām.. nu tās smaguma uzmavas:) kas ar ļipuchkām.. it kā nelielais smagums dod baigo starpību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-12-10 13:49 (saite)
Man šamais arī ieteica, lai hanteles kaut kādas pavisam maziņās ņem. Reiz jau pašam sanāca pieredze, kad skrējiena laikā bija jānopērk mašīnai transmisiju eļļa - tikai kaut kādi 750grami, bet pēc tam brīnies, ka viena roka salīdzinot ar otru teju kā lupata. :D

Tādas uzmavas ir redzētas sporta preču veikalos, bet paskatījos uz cenu un necēlās pirkt... krīze tomēr un tā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2008-12-10 15:02 (saite)
jā, rokas lupatās:) man piemēram pleci sāp:) tāpēc pēc pus distances mainu uz kājām:) es pirku Rimi !!! tur pa visam noteikti bij KRietni lētāk par sporta veikalu!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-12-10 15:08 (saite)
o, gut idea! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]makki
2008-12-10 21:25 (saite)
kas jādara obligāti - tas grūtāk nekā tas, kas no brīvas gribas.
vismaz uz mani šitais attiecas par visiem 100!

(Atbildēt uz šo)


[info]chirkainais
2008-12-10 22:54 (saite)
Nu, njemties pie liidztekaam un stienjiem peec standarta desmitnieka jau nav nekaada jauna ritenja izgudroshana, bet cepur´nost par atklaajumu! Es ar parasti peec skreejiena veel kaadu pusstundu ´augshinju kachaaju´, noder.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?