Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2008-06-11 10:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Wings Of Desire
http://www.youtube.com/watch?v=gtSJXiBgYzQ


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]g_sch
2008-06-11 10:17 (saite)
Burvīga filma.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-06-11 14:14 (saite)
Tāds jau iespaids rodas.

Raudzīšu noskatīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dr_ca
2008-06-11 13:07 (saite)
Filmu neesmu redzējusi. Un varbūt šī fragmenta oriģinālais nolūks neatbilst manai interpretācijai, bet jebkurā gadījumā tas rezonē ar apkārt notiekošo - vieni ieslīgst zemes darbos/domās/mērķos (smagums, kas piesējis pie zemes tik ļoti, ka dvēseli nomācis prāts, neļaujot redzēt tālāk par degungalu), citi savukārt cenšas sasniegt līdzsvaru - mēs esam reinkarnējušies šai laikā un vietā ne tāpēc, lai dzīvotu pilnīgi noliedzot apkārtnotiekošo vai noslīkstot tajā. Mācīties atrast līdzsvaru starp darbiem, kas ir tikai palīglīdzeklis, un vēlmēm/vajadzībām - mērķis, tas ir sasodīti grūti. Bet skaisti.
Ha, aizrunājos...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-06-11 14:11 (saite)
Piekrītu Tev šajā tik bezgalīgās tēmas aspektā. To var iedalīt arī sekjoši. Vieni ir tuvredzīgie - jo šauros prāta rāmjos mītošā dominance. Otri ir akrobāti, kuri ķer tik lielisko līdzsvaru, mācoties balansēt uz šo prāta rāmju malas. Savukārt trešie ir kaut kādi kosmonauti, kuri tā aiztiekušies pārkāpt šos prāta rāmjus, ka aizpūsti izplatījumā un nirvāniski planē bezsvara stāvoklī pa savu realitāriju. Katrā no šiem 3 rodams savs īstums un savs galējais, protams, atkarībā no perspektīvas. Tādēļ māksla ir vienkārši būt pašam - kā žonglierim, kurš šos stāvokļus kā bumbas svaida no rokas rokā tā itkā vērpdams ciklisko eksistenci... Tā var tālu aizfantazēt :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dr_ca
2008-06-11 15:16 (saite)
mhm, tamdēļ arī sevi nobremzēju runas plūdos ;)
Bet iepatikās "māksla ir vienkārši būt pašam - kā žonglierim, kurš šos stāvokļus kā bumbas svaida no rokas rokā tā itkā vērpdams ciklisko eksistenci" un tādēļ vien, ka ieguvu šo domu graudu, bija vērts aizsākt domu. Ļoti iepatikās :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2008-06-11 19:21 (saite)
Prieks, ka tā :)

Pilnam komplektam vēl tikai atlika pieminēt virves dejotāju un cirka direktoru. Jā jā, bremžu lietošanas māksla kā reiz vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?