Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2005-05-19 16:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

vairs nav labi. vnk, galiigi un pavisam nekas nav kaartiibaa. nevis ar apkaarteejiem, bet gan ar mani pashu.

liidz shodienas pirmajaam asaraam viss bija kaartiibaa, ja neskaita to, ka lietishkjajaa saskarsmee neko neuzrakstiiju un nenodevu darbu.

shodien liidz centram mani atveda kursabiedrs (ref). patiesiibaa sen nebiju braukusi ar mashiinu (tagad neiet runa par stuureeshanu, t. i., braukshanu pie stuures, mashiinas vadiishanu, bet gan vnk braukshanu mashiinaa). seedeklis (kreesls, nu nezinu kaa pareizi saucas) bija megaeerts un seedeeshana arii. vareetu kaut vai simtiem km taadaa nobraukt. un veel tas zveerinjsh, kursh karaajaas pie spogulja bija superiigs. es atvainojos, ka atljaavos vinju apchamdiit ieprieksh nepaprasot atljauju. vnk parasti lai ko apskatiitu ir jaapaluudz atljauja, nevis jaanjem un bez jautaashanas veel piedevaam vinjsh jaaapgramsta. liidz centram viss bija kaartiibaa, bet tad saakaas.. .. pirmkaart jau es nezinaaju kaa jaaatver mashiinas durvis (tas man drusku taadu diivainu sajuutu radiijaa), jutos kaa peedeejaa luuzere. otrkaart shkjiet taisot mashiinas durvis ciet, taas kaartiigi neaizveeraas (nu vismaz man taa peecaak shkjita). nezinu kaa tur iisteniibaa bija. es atvainojos, ja tomeer taas durvis neaiztaisiijaas. apsolos, ka naakamreiz, ja taada veel buus, es aizveershu durvis kaartiigaak. treshkaart par shiim abaam divaam lietaam es shausmiigi saaku paardziivot. visu celju no riigas liidz ogrei nepaartraukti bira asaras, nezheeliigi, bet klusaam punjkjojos un vispaar beigaas saaka durt veederaa asas saapes. celjaa no ogres liidz leedmanei es izmisiigi centos apslaapeet asaras, jo es negribeeju, lai maajaas kaads maniitu, ka esmu par kaut ko galiigi skumiiga un esmu raudaajusi. un beigaas vispaar saaku uzskatiit, ka nemazaam neesmu pelniijusi tik labu kursabiedru. ka nebiiju pelniijusi iepaziit tik labu cilveeku, kursh tik labi pret mani izturaas peec visa taa juutu uzpluuduma (no manas puses) un visa cita sviesta, ko parasti sanaak savaariit ar rozaa brilleem. neiet runa ne par kaadaam tur megatuvaam attieciibaam vai kaut ko tamliidziigu, bet gan par vnk kursabiedru varbuut draugu attieciibaam.

es gribeeju sho visu uzrakstiit taa, lai tu ref to vareetu izlasiit, jo savaadaak es noteikti 100% paardziivotu, tramdiitu sevi par to, ka atkal un kaa vienmeer esmu kaut ko salaidusi griistee.

patiesiibaa es shausmiigi gribeetu zinaat vai durvis aiztaisiiju kaartiigi ciet vai arii tev taas naacaas pa otram laagam veert ciet.

kaut aaraa spiid saule, chivina putni un ir jauks laiks, man tomeer ir neizsakaami slikti..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2005-05-19 20:20 (saite)
ak-tu-dieviņ-tētiņ, Guna :) Es domāju, ka Harijs tagad tevi nošaus uz līdzenas vietas, tiklīdz parādīsies skolā :D Nu moins, beidz pārdzīvot par sīkumiem. Un man likās, ka es raudu, niķojos un brēcu par katru nieku. Bet tici man, tas, ka tu apskatīji bez prasīšanas karekli nudien nav nekas, nemaz nerunājot par to, ka nezināji kā atvērt durvis (es Harija autombīļa durvis ja kas arī nemācēju attaisīt), tākā nu beidz :D

Biki sasmīdināji, peidod, bet tā pozitīvi, ka satraucies :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ref
2005-05-19 23:40 (saite)
dace pareizi saka :))))))) dace ir gudra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2005-05-20 14:38 (saite)
;) va ne :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guna
2005-05-20 13:31 (saite)
paldies, Dachuk! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?