Guna ([info]guna) rakstīja,
@ 2004-11-11 08:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ienīstu..

Ienīstu, no visas sirds ienīstu Gorbānu, kur var būt tāds cilvēks?. Ja viņam nepatīk meitenes, tad lai iet ieskrieties, lai iet savu taciņu un tur mēli aiz zobiem. Pirmais civēks kurš man tik ļoti uzbrauca augumā, ka pat uz brīdi manas rokas palika pilnīgi nejūtīgas, man pat pār kauliem pārskrēja aukstas trīsas, tas bija tik nepatīkami. Tā sačakarēt cilvēkam garīgo, tas ir kretīniski. Tas bija mans jautājums Kasperskijam, man jautājums bija svarīgs, ja viņam tas šķita nesvarīgs, stulbs, banāls, tad sorry, bet pateikt tieši acīs, ka kaut kāda tur meitenīte uzdeva tik bērnišķīgs jautājumu un ka, cerams neviens tevi neatpazina, ka esi no mūsu fakultātes. Es nesaprotu, kur tik ļoti var ienīst meitenes, mani pat māc šaubas vai viņam vispār ir sieva, vai gadījumā viņš nav kaut kā savādāk orientēts. Bet tā uzbraukt, tas bija tik.. es pat nezinu tik rupju vārdu, lai nodefinētu viņa teikto.. Es tiešām ienīstu Gorbānu!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ref
2004-11-11 13:38 (saite)
ko tad tu pajautāji īsti?

un jā, es jau paspēju paspert, ka man ienācās informācija, ka Gorbāns jau izsenis meitenēm brauc augumā papildus.

un vēl man liekas, ka tomēr labi, ka tieši pasaka acīs nevis savādāk. vienīgais Gorbāna (hz kas, ne jau vīrišķums šajā situācijā), teiksim agresivitāte, spēj nosist jebkādu enerģijas devu, kas tev tajā mirklī ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]2xa
2004-11-12 02:53 (saite)
vajag tādas situācijas un tādus cilvēkus. nav nekāda rōzā mākoņu, ziedu un pūkainu lācīšu pasaka, kurā cilvēki dzīvo. personīgi no manas puses respect Gorbāna kungam..un acīmredzot "be yourself and fuck whatever anyone else thinks" kaut kā īsti nestrādā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guna
2004-11-12 12:03 (saite)

Es jau sen esmu sapratusi, ka dzīve nav nekāda rozā mākoņu, ziedu un pūkainu lācīšu pasaka. Laikam ejot, man aizvien grūtāk un grūtāk ir noticēt kam labam, jo zem visa kas šķiet labs vienmēr slēpjas kas slikts un vēl pietam divkārši. Aizvien grūtāk ir noticēt tam, ka dzīvē viss nokārtosies, jo pagaidām ir tāda sajūta it kā es grimtu aizvien dziļāk un dziļāk purvā. Runājot par "be yourself and fuck whatever anyone else thinks", tad daudzreiz ir nostrādājis, teiksim tā - lielākoties. Tikai šoreiz tas viss bija pilnīgi savādāk. Sākumā es centos ignorēt to, ko viņš pateica, šķita, ka viss būs kārtībā, bet aizejot uz kojām, es salūzu, man bija pohuj, ka istabiņā ir vēl kāds, bija tāda sajūta, ka es tā arī tur palikšu, jo bija brīdis, kad nevarēju paelpot, vienkārši ievilkt gaisu kā to daru diendienā. Deguns no iesnām bija tā aizkritis, ka rijot siekalas ausis krita ciet, es sevi tajā brīdī nekontrolēju, jo es to nespēju, man bira asaras kā krokodilam, es jutos briesmīgi. Tādā stāvolkī es biju pirmo reizi, man bija bail pašai par sevi. Es negribu, lai tā atkārtojas vēl kādu reizi, es to negribu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]2xa
2004-11-13 01:15 (saite)
tev tak nevar būt pohuj..vai tomēr var.. O_o

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guna
2004-11-13 13:06 (saite)

kā lai saka.. ir reizes, kad man tiešām ir pohuj, bet ir reizes, kad man ir svarīgi ko padomās par mani.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?