guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-10-20 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:artistic

gribaas... ar katru dienu arvien vairaak... man bija paargaajis! bet tagad atkal uznaacis... gribas focheet... un radiiit tiesaam skaistas bildes... gribas iemaaicities beidzot kaartiigi apstraadaat bildes ar Photoshopu, jo, manupraat, taa ir neatnemama muusdienu labas digibildes sastaavdalja... Digibilde tomeer prasaas uz peecapstraadi..un kaapeec gan, ne? Ja ir taada iespeeja...

Gribas iet fotokursos... Gribas specializeeties fotoportretos... gribas... tik tam visam vajag laiku! Bet es atradiishu!!!!!

Gribas jaunu kameru.. Digitraalo spoguleni... vislabaakais buuutu Canonish.. bet nevelk... kur es ar savu studenta maku taadu izraushu!!?? Pagaidaam jaaiztiek ar manu pusprofesionaalo Fujifilm miiljumu! :)

Driiz saaksu izlikt pazinojumus par fotosesijaam... tb pieteikshanaas pie manis uz fotosesiju trennina noluukus... bez garanta, ka gala rezultaats buus ok...:) bet es domaaju, ka tik nemaakslinieciska,nemaakuliiga un visaadaa citaadaa zinjaa noliekama, lai no kaadaam 20 fotosesijas bildeem nevien nebuutu skataam, es neesmu.. gan jau ka 5as sanaaks.. taatad.. ja ir veelme! Tauta piesakaas! :))) Un labi buutu, ja ar idejaam par interesantaam vietaam, graustiem... utt... jo visu tak es ar nevaru zinaat! Pagaidaam baaziishu savu galvu ar pashizlasiitaam fotogudriibaam! :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2005-10-20 09:12 (saite)

es ieteiktu censties nofotografēt to bildi, kas ir tavā galvā un tieši tādu kādu vēlies.. nevis fotoshopoties..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-21 16:27 (saite)
piekriiitu....
bet...ir viens bet... nedaudz kaadu forshu elementu, ko tu foceejot nevari dabuut, var safotoshopot... vai ne taa? :) tu tak pats zini...! :)) tik neliedzies, ka fotoshopu neizmanto! es ZINU! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2005-10-24 10:20 (saite)

es atzīšos ka fotōshopu neizmantoju.. viena vienīga iemesla dēļ - es tajā neko nesaprotu.. :DDD Varbūt kādreiz vajadzēs iemācīties - moš dzīvē noder.. :)


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-24 17:19 (saite)
kaa taa? man inese shkiet ir teikusi, ka tu izmanto..bet nu ok! :) eniivei, esu tev redzeejusi shaadas taadas paarveidotas bildes, kaa ta taas tu apstraada? tb ar kuru progu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2005-10-24 17:22 (saite)

a vot neteikšu... :DDD

vienkārša programmiņa.. ar kuru ja vajag pataisu gaišāku un kontrastu uzlieku..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-24 17:27 (saite)
nu skaic... jaa es ar meeedzu agraak ar vienu pavisam vienkaarshu programminu taaas pashas funkcijas veikt, ko mineeji..;) tagad gan pamazaa saaku fotoshopaa... jaapguust jau vinsh ir! kaut vai zinaashanas peec! turklaat ir arii interese! shat un tad fotoshops speej piedot taadu odzinu bildei! man jau patiik...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mankijs
2005-10-20 10:37 (saite)
Fotoshopojies cik vēlies, do what You want! Demand it! :)))

Es piesakos uz fotosesijām (bezmaksas) :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-21 16:25 (saite)
aha, trennina noluukos, tas jau arii ir bezmaksas... es vnk saskatiijos no viena paziistama cilveecina... 2 gadus apakalj vins mani foceeja jebkuraa briidii, kad satika... tagad vinsh jau ir atpaziistamas fotograafs/maakslinieks un ar fotosesiju pieprasa vismaz 60Ls...:))))) taa kaa izmano izdeviibu kameer vari! :)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2005-10-21 16:31 (saite)
Ha ha ha ha ha..... ha ha... ha .... ?!? .... Tu tomēr nejoko!? :( Tiešām prasīsi naudu vēlāk, ja... tiešām, ja... un nevis pāris Ls, bet veselus 60... tā ka nevarēs izlīdzēties ar hokeja vai kino izmaksāšanu, ja?! Ah tad šitik ļauna būsi, ja!? Nu ok,ok... labi! LABI! :D

Ok... es jau tik jokojos! Kautkā jau katram jādzīvo!!!

P.S.: Moš es tad būšu baigais stārs :DDD un prasīšy Tev, lai maksā par to, ka ļauju fotografēt... tāpēc labāk izmanto iespēju, kamēr vēl vari :)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-21 16:34 (saite)
nu meees viens otram izpaliidzeesim - kameer veel neesam tik atpaziiistam, tikmeer jaadarbojas... a ta ka buusim staari, vareesim staastiit preses konferenceees un intervijaaas, ka redz tu foceejies pie manis, bet es redz savaa laikaa esu foceejusi taadu zvaigzni kaa tevi! :)))))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2005-10-21 16:41 (saite)
Aha.. un tad manas slepenās bildes parādīsies žurnālā "cosmopolitain" un visas dāmas juks prātā... hmm... eeemmm... HEI!... fiksi taisi man fotosesiju!!! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]moon
2005-10-20 11:16 (saite)
nepareizs tev uzskats..
fishka ir uztaisiit bildi, lai taa peec tam NAV veel jaashopo..
zinot, ka vienmeer visas kljuudas varees izlabot, tu nekad necentiisies sasniegt perfektu bildi fotografeejot.shopu var izmantot lai panaaktu kaadus speciaalus efektus(arii laboratorijaas dazhkaart lieto "manuaalo pshopu"), bet tas jau ir pilniigi cits staasts:)
pleneeri ir labas lietas. es mosh ar kaadaa vareetu censties ietraapiit:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-21 16:22 (saite)
nee, tu mani nesaprati... laikam jau doma bija tieshi taada kaa tu pats komentaa uzraxtiiji... tb pielikt klaat efektus...

Bet protams, ka jaabildee taa lai ariii pirms apstraades bilde liekas laba... Kaapeec ta tu domaa es piemineeju to, ka man gribas labaaku, profesionaalaaku kameru??? Tieshi taapeec! Jo savai pusprofesionaalajai saskatu diezgan daudz miinusus.... Miinusus taadaa zinjaa, ka nevar nobildeet taa, kaa gribaaas.... Jo tam vajadziiga "nedaudz" daargaaka kamera...:)

Es pilniibaa enatbalstu tos izgaajienu, ka visu sabildee drannkiigi ar kaukaadu 200latiigo digi, sataisa kraasinas un visaadas citaadas shtelliites ieksh fotoshopa un ta lielaas, ka ir labs fotograafs...

Iisteniibaa daljeeji par fotoshopu esu iespaidojusies no viena man paziistama fotograafa... Vinam tagad arii buus personaalizstaade un vinsh savos autordarbos tieshi izmanto datormanipulaacijas... lai doma buutu skaidra, vari apskatiit www.rento.lv... vopshem man ir doma uz ko taadu novirziities, bet lai taa vareetu ir jaaiemaacaas noteikti arii labi focheeet! nu gan es te saleeju garu komentu, ebt amn patiik padiskuteet! :)

btw tu mineeji par pleneeru? Kaadaa zinnnaa? Tb pie manis uz kaadu fotosesijinnu? es jau neatteikots, jo nekad veel nav samaacis tiehsi dzeku foceet... nezinu, kaa ar shitiem zveeriem (dzekiem:))) ir sastraadaaties fotosesijinnaas...:) mosh labaak nekaa ar meiteneem...?! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2005-10-24 10:23 (saite)
intereses pēc gribētu dzirdēt
...kaut pāris mīnusus kas piemīt Tavai S5700...?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-24 17:25 (saite)
man ir s7000...

nu viens miinuss ir tas, ka piemeeram iekshaa istabaa, ja nav iipashi labs apgaismojums, tad bildes sanaak drankiigas... miglainas... ar zipeni atkal tiek paardedzinaatas par daudz. ta nav labi ne shaa ne taa... tas pats ur arii nomaakushaa laikaa... tb pie sliktaaka apgaismojuma no shmaaas nevar gaidiit labas bildes... bet pieljauju, ka taa ir lielaakajai daljai digitaalo...

veel man nepatiik, a nav iepseejas mainiit objektiivus... bet par to nepadomaaju, kad pirku.. ta veel fotolietas man bija diezgan pasvesha lieta.. tagad jau ar nekaads dizais specs neesu, bet biki biki vairaak rubiiju gan! :)

zoom arii bildes drankiigas padara, taapeec reaali vinu iipashi nepielietoju...

nu tas taa...vispaariigi.. programmu miinusus veel neesu iepazinusi... kaukaa esu iestagneejusies - tb lietoju 2 programmas un viss... vienmeer kaukaa nesanaak paexperimenteet ar paareejaam... vienmeer gribas lai bildes izdodas un negribas netiisaam izbojaat lietojot jaunu progu, bet noteikti driiz to saakshu apguut..:) jaasaak! a to kamera netiek izmantota par visiem 100% :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2005-10-24 17:34 (saite)

Tu vienmēr fotografē uz AUTO režīma?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-24 17:51 (saite)
nea..ne vienmeer... man ir miilsj arii taads SP... un veel shat un tad pa retam citus izmantoju! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2005-10-24 17:58 (saite)
papēti labāk savu fotoaparātu.. viņam ir viss lai bildētu labas bildes jebkuros apstākļos.. zigspuldzes stiprums pat ir regulējams..


vienīgi tas zoom ..tiešām ir tāds jocīgs..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-24 20:48 (saite)
jaa tieshi to es ariii taisos dariiit.. tagad taisos taa kaartiiigaak izmeeginat visas funckijas un paexperimenteet... vnk pirms tam nebija iekshaa kko baigi experimenteet un taa.. tagad biki kaukaa uznaakushi citi meerkji...tb labaak iemaaciities focheet un izmantot aparaata iespeejas 100%!!!! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiika
2005-10-20 12:18 (saite)
Man ar ir uzmeties pamatiigs gribulis bildeet!!!
Varu vieniigi ieteikt nenoveerteet par zemu to kameru kas tev jau ir.... izspied no vinnas to labaako!

Nu jaa man par to fotoshopu līdzīga doma.... galvenais uztaisiit labu bildi... nevis k-ko un apshopeet! Laba neapstraadaata bilde ir krietni vien veertiigaaka par to kas tiek uzsakistinaata un tikai tad ir laba!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-21 16:13 (saite)
oij nee... es nenoniecinu saveejo aparaatinu.. tik shtukoju, ka ja tiesaam sanemshos un saakshu iet fotokursos un normaali bildeeshu, ta buus jaameklee profesionalais aparats.. btw Rento shodien ir personaalizstaades atklaashana 18os... Sapnu fabrikaa! Es laikam aizchaapsohu uz turieni otrdien peec psihenes apmekleejuma Tvauku ielaa 2..:DDD psihene apmekleejums Tiesu psihiatrijas kursa ietvaros kaa seminaars! :)) Nedomaa, ka traka palieku! :)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mankijs
2005-10-21 16:42 (saite)
"psihene apmekleejums Tiesu psihiatrijas kursa ietvaros kaa seminaars! :)) Nedomaa, ka traka palieku! :)))))"

:DDD Tieši to jau mēs arī padomājām...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiika
2005-10-24 06:11 (saite)
nemaz nedomaajuka traka, jau pagaajushogad dazzi pazinnas uz turieni slaaja... visu gadu par to vien runaaja:D

jaa bet uz izstaadi aizej gan.... bija tiiri jauki piektdien, turpataas blakus notikaas 12 gadu jubileja Rīgas Laikam!!! Takā patuseeties bija kur:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smilingeyes
2005-10-21 21:32 (saite)
Starp citu, es piesakos :)!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2005-10-22 00:00 (saite)
ok sarunaac... ta jau sastukosim kad un kaa...;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?