guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2005-10-20 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:artistic

gribaas... ar katru dienu arvien vairaak... man bija paargaajis! bet tagad atkal uznaacis... gribas focheet... un radiiit tiesaam skaistas bildes... gribas iemaaicities beidzot kaartiigi apstraadaat bildes ar Photoshopu, jo, manupraat, taa ir neatnemama muusdienu labas digibildes sastaavdalja... Digibilde tomeer prasaas uz peecapstraadi..un kaapeec gan, ne? Ja ir taada iespeeja...

Gribas iet fotokursos... Gribas specializeeties fotoportretos... gribas... tik tam visam vajag laiku! Bet es atradiishu!!!!!

Gribas jaunu kameru.. Digitraalo spoguleni... vislabaakais buuutu Canonish.. bet nevelk... kur es ar savu studenta maku taadu izraushu!!?? Pagaidaam jaaiztiek ar manu pusprofesionaalo Fujifilm miiljumu! :)

Driiz saaksu izlikt pazinojumus par fotosesijaam... tb pieteikshanaas pie manis uz fotosesiju trennina noluukus... bez garanta, ka gala rezultaats buus ok...:) bet es domaaju, ka tik nemaakslinieciska,nemaakuliiga un visaadaa citaadaa zinjaa noliekama, lai no kaadaam 20 fotosesijas bildeem nevien nebuutu skataam, es neesmu.. gan jau ka 5as sanaaks.. taatad.. ja ir veelme! Tauta piesakaas! :))) Un labi buutu, ja ar idejaam par interesantaam vietaam, graustiem... utt... jo visu tak es ar nevaru zinaat! Pagaidaam baaziishu savu galvu ar pashizlasiitaam fotogudriibaam! :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?