guceens ([info]guceens) rakstīja,
nee, tu mani nesaprati... laikam jau doma bija tieshi taada kaa tu pats komentaa uzraxtiiji... tb pielikt klaat efektus...

Bet protams, ka jaabildee taa lai ariii pirms apstraades bilde liekas laba... Kaapeec ta tu domaa es piemineeju to, ka man gribas labaaku, profesionaalaaku kameru??? Tieshi taapeec! Jo savai pusprofesionaalajai saskatu diezgan daudz miinusus.... Miinusus taadaa zinjaa, ka nevar nobildeet taa, kaa gribaaas.... Jo tam vajadziiga "nedaudz" daargaaka kamera...:)

Es pilniibaa enatbalstu tos izgaajienu, ka visu sabildee drannkiigi ar kaukaadu 200latiigo digi, sataisa kraasinas un visaadas citaadas shtelliites ieksh fotoshopa un ta lielaas, ka ir labs fotograafs...

Iisteniibaa daljeeji par fotoshopu esu iespaidojusies no viena man paziistama fotograafa... Vinam tagad arii buus personaalizstaade un vinsh savos autordarbos tieshi izmanto datormanipulaacijas... lai doma buutu skaidra, vari apskatiit www.rento.lv... vopshem man ir doma uz ko taadu novirziities, bet lai taa vareetu ir jaaiemaacaas noteikti arii labi focheeet! nu gan es te saleeju garu komentu, ebt amn patiik padiskuteet! :)

btw tu mineeji par pleneeru? Kaadaa zinnnaa? Tb pie manis uz kaadu fotosesijinnu? es jau neatteikots, jo nekad veel nav samaacis tiehsi dzeku foceet... nezinu, kaa ar shitiem zveeriem (dzekiem:))) ir sastraadaaties fotosesijinnaas...:) mosh labaak nekaa ar meiteneem...?! :)))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?