guceens ([info]guceens) rakstīja,
@ 2006-09-10 22:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:grauzh, saap, miglains skats

blin.
kopsh vakardienas nenormaali grauz acs. ja riit nepaliks labaak, naaksies iet pie acu aarsta. debiilaakais ir tas, ka riit ir pirmais seminaars LU, 2 lekcijas, pa vidam viena darba intervija un vakarpusee laikam buus veel viena. Blje. Kaa es ar taadu sarkanu, nedaudz sapampushu aci raadiishos sabiedriibaa?!
Ir aizdoma, ka kaut kas ennormaali iekjeeries augsheejaa plakstinaa... aaraa ar iisti nevar dabuut. censhos, bet kaa grauz, taa grauz. var jau but, ka taa acs ir samociita un taapeec grauz... laikam jaaiet guleet, jo atceros, ka beerniibaa reiz acii iekrita gruzi, vecmaamina mani aizdzina paguleet diendusu un kad ceelos augshaa, bija baigi labi... shoriit taa nebija. jaacer, ka varbuut riit situaacija mainiisies... blin!!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kazis
2006-09-11 08:41 (saite)
man ar bērnībā bija tāda štelle ka gāju no skolas rudenī.. un likās, ka tas sūdiņš no bērziem [nu tas lidojošais] iebira acī.. un nevarēju dabūt ārā.. un greauza... un berza tā, ka nevarēju acis aiztaisīt.. nu kur nu aiztaisīt.. vispār tās bija dzīvās mokas... bet nu pārnācu mājās... mutere paskatījās, ka nekā tur nav un nosprieda, ka moš arī bija kkas iebiris acē un no iekšpuses augšējo plakstiņu bik ieskrāpēja.. un tās ellīgās sāpes bija tikai skrāpējuma sāpes ļoti maigā un jūtīgā [;)] vietā..... tā nu mocījos kādu nedēļu, pusotru, un tad jau bija labi.. tagad patin filmu apakaļ.. nebija kkas iebiris acī?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2006-09-11 19:37 (saite)
jaa, shkiet ka bija. bet laikam vakar izdabuuju laukaa, jo peec pousta ierakstiishanas palika veel drannkiigaak. ritiigi sabakstiiju, saberzeeju aci un rezultaataa grauzt paaarstaaja. bet saakaas citas shtelles - acs sapampma un palika sarkana. kritu histeerijaa jo amn tak shon bija jaaiet pie rozenfelda (kursh gan atlaavaas neierasties uz darba interviju!(. bet nu neko - saliku teejas kompreses, sapilinaaju acs pilienus, no riita pamodos bez pampuma, bet iesaartums nebija zudis. naacaas maskeeties ar kosmeetikas paliidziibu. visu dienu bija normaali, bet kad brauuc uz maajaam, atkal saaka grauzt. maajaas iepilinaaju acs pilienu un tagad jau atkal ir oki. sviests. taa man te iet... briiziem grauz, briiziem normaali...
domaaju, ka tiesaam tas deelj taa, ka acs vakar tika samociita un plakstinsh iekshpusee varbuut tiesaam kaut kaa savainots... naaksies man kaadu laiku pieciest graushanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiika
2006-09-11 14:58 (saite)
traki
man ar k-kas jociigs ar aciim bet tam laikam nav nekaada sakara ar gruzziem no gaisa bet gan ar briesmiigu iesnu un acu bendeeshanu pie monitora, taa luuk:(

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?