gt ([info]gt) rakstīja,
@ 2005-02-01 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
almanahlīdzinieks
gribās to un gribās šito. stāstīt par vienu, vai nestāstīt neko. ir notikusi vesela čupa dažādu notikumu un piedzīvojumu, par kādiem pat dažiem grūti iedomāties, kur nu pašiem piedzīvot. esmu drošs, ka liels pulks tos pat aptuveni nepiedzīvos. un nevajag arī. bet pasteidzoties notikumiem priekšā - neko no tiem jums nestastīšu.
man nereti daži liek ierakstīt kaut ko savā dienasgrāmatā, jo apnicis lasīt vienus un tos pašus rakstus. es apskatījos, vai tad ir tik traki - nekā, diezgan daudz raxtu. Bet lapas apakšā var lasīt arī manus pavasara murgus. nu jā, tad es viņus saprotu.
eu, es varētu veidot mēneša savilkumu. kaut ko almanahlīdzīgu. dot it kā atskaiti par pagājušo mēnesi. tad var vismaz apkopot visu un pārdomāt, izsecināt ka vēl viens mēnesis ir pilnīgā tūtā! nu un tad, va-eva, i do what i want!
un tiem, kas manā žurnālā kut cik regulāri ieskātās, k-kada raksta meklējumos, tad jums varētu likties, ka forši laiki pienākuši - nebūs neregulāri jāmeklē jaunumi gt journalā, bet varēs regulāri jauna mēneša sākumā apskatīties kā gt iet. man gan jāiemet kāds akmentiņš jūsu dārziņā - nekā nebija, bus arī neregulārie raksti. tas tā lai jūsu dzīve nav tik forši sakārtota :P (ir nu gan ļauns - vemt gribas. ko nu darīsim, gt rakstīs arī neprognozējamos rakstus, vai dieniņ, vai dieniņ!)
neceriet gan uz: vai cik man sudigi iet! vai ka gribās ēst! vai cik žēl, ka mani pameta raksti! (tikko, iespējams, atkrita pesimistisku lasītāju pulciņš) still i have to say: va-eva, i do what i want! man viņi nekad nav interesējuši.
nākmmēnes uzrakstīšu kaut ko no saviem notikumiem. centīšos. izslēgts jau nav arī ļeņins.
un kurš vēl uzdrošināšies teikt, ka gt neko neraxta - screw u!
p.s. have a nice day!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zebiekste
2005-02-01 17:14 (saite)
shito neviens negaidija:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gt
2005-02-01 18:54 (saite)
jus esat pamanijushi kaut ko, ko es neesmu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?