gt ([info]gt) rakstīja,
@ 2003-10-21 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
E-160a
vai kāds pievērš uzmanību jebkura pārtikas produkta sastāvam?
kā lai es ka parasts mirstīgs ēdiena izmantotājs ar kurinātāja izglītību un nesekmību ķīmija varu zināt kas notiek ar manu kuņģi, aknām, nierēm, 12 pirkstu zarnu u.c. organisma pariktēm? ar kādiem E šie E reaģē un kā uz to reaakciju reaģē jau pirms tam norītie E, un vai neveidojas jauni E, vai citi burti, kas varētu mani kādu dienu nolaist no kātiem?
ko lai es tagad daru?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

alus ari ira sula
[info]mareks
2003-10-22 09:49 (saite)
Konservanti padara alu reibinošāku. Konservēts aliņš sagādā pamatīgākas galvassāpes nekā lauku ļerga. Taču konservēta alus ražotāji parasti daudz cītīgāk filtrē savu šļuru nekā "dzīvā" alus ražotāji, jo nefiltrētā aliņā konservanti nereti uzsit tādu duļķi, ka alus sāk izskatīties pēc brūna kefīra.
Bail domāt, ko konservanti izdara ar alus dzērēja (dzērāja) organismu.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?