gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-04-26 20:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ahahahahaha


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2022-04-27 14:27 (saite)
Katru reizi, kad es lasu spriedelēšanu, ka Maska tvitera pārņemšana ir tīrās šausmas, man gribās uzlikt https://youtu.be/zjedLeVGcfE Realitātē visdrīzāk nekas īsti nemainīsies, varbūt vienīgi atsevišķi nobanoti konti varēs atgriezties (e.g. babylon bee, kuru nobanoja jo tie nosauca Rachel Levin par "Man of the year).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-27 16:49 (saite)
Ne tik daudz spriedelēšana kā REEEEEEEEēšana no hunveibiniem, kas nevar saprast kā tā var būt, ka tviters vairs nebūs viņu personīgais krāsaino bumbiņu baseins.
Un par "nemainīsies", tā nu gluži nav. Jau šobrīd tiek ņemti nost algoritmi, kas shadow banoja "sliktos" un būstoja "labos" (droši vien paši wokiji sarosījušies, lai slēptu pēdas saviem nedarbiem). Runas brīvība ir ļoti underreted, īpaši tādā populārā geitkīperī kā tviteris. Ne velti komunistu prese tagad ir panikā par to kā tas ietekmēs vēlēšanas un pēkšņi sākuši pieprasīt soctīklu regulēšanu. Skaidrs, ka uz Masku bumbas vels viss ASV wokokrātiskais aparāts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2022-04-28 11:58 (saite)
Nu jā, ir jau diezgan sakāpināti tas viss, un tiek nepārtraukti meklēti visādi sīkumi kur viņam piekasīties un tie tiek pataisīti par "ļoti nopietnām ziņām". Tā intentensitāte un neatlaidība ar kuru mainstrīm ziņas spēj pievērsties cilvēkiem kas tām nepatīk līdz tie tiek nogremdēti ir diezgan fenomenāla.

Ar nemainīsies es vairāk domāju priekš vidējās tviterlietotāja, kurš iekāpj tajā, lai pakašķētos par kārtējo trīsdienu sensāciju. Piemēram tevis nosauktā lieta, protams, ir laba izmaiņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?