gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tu biji viena no pirmajām, kas sāka aktīvi lietot mediju pamesto retorikas kaulu - antivaxeri. Cilvēki, kas nepiekrita brīvprātīgi piespiedu vakcinācijai un lokdaunu politikai tika bez niansēm pasludināti par "antiwaxeriem". Loaded jēdziens, kas kopš 90jiem asociējas ar ļoti margināliem, tik tiešām, konspirācijteoristiem. Bet priekš tevis mētāties apkārt ar šādu lamuvārdu likās tieši tik pat organiski kā lugenpresei.

Smieklīgi, ka tu kā piemēru "otrai pusei" mini situāciju, kur vakcinētie izmanto savu privilēģiju pār nevakcinētajiem, pat ja, lai tiem palīdzētu. Lieta, kurai nevajadzētu eksistēt demokrātiskā republikā.

Nevajag melot, ka kāds aģitē pret "geju tiesībām". Pret gejiem jau kopš Latvijas brīvvalsts atjaunošanas nav tikusi vērsta nekāda diskriminācija. Atsevišķu radikālu aktīvistu grupu mēģinājumi pārdefinēt kulturālas normas =/= geji.

Totalitārisms ir reāls drauds jebkurā sabiedrībā. Pašreizējās tendences liecina, ka mēs neesam tālāk no tiem procesiem, kas risinājās boļševiku apsēstajā Krievijā vai maoistu komsomola Ķīnā. Par to nav iespējams nerunāt, ja esi brīvību mīlošs cilvēks. Tu, kā redzu, tāda neesi, tāpēc laikam saruna lieka.
https://www.youtube.com/watch?v=v8bzpk-C2Fk&ab_channel=a24ank


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?