gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-02-10 20:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jāatzīst - ģeniāls biznesa plāns čūsku eļļu tirgoņiem padevies

If you get the first dose of the vax there needs to be a minimum of 7 days passed until you are considered "partially vaccinated".
If you get the second dose of the vax there needs to be a minimum of 14 days passed until you are considered "not boosted" vaccinated.
If something happens to you during that period you end up listed as a corona victim since you will test positive because of the vax.
And then after 3 months you count as no longer vaxxed.

Perfectly normal and you can google millions of scientific articles why this is normal.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2022-02-11 13:55 (saite)
Pilnīgas muļķības - no potes nevar dabūt pozitīvu testu, pati pārbaudīju. Tieši tāpat kā daudzi citi cilvēki Latvijā, kas pagājušovasar gribēja iet uz koncertiem, vēl nebūdami pilnībā vakcinēti, bet ar valsts apmaksātu testu. Tāda iespēja pastāvēja vairākus mēnešus, visi to izmantojušie - negatīvi, ja jau tika tajos "dzeltenajos" pasākumos. Bet nu vari turpināt ticēs interneta, tur angliski, značit nemelo, lol.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-11 16:50 (saite)
Paldies par tavu anekdotisko pierādījumu. Laikam olimpiskais čempions ar ideālu veselību, kurš nebija iepriekš slimojis ar kovidu, tīrās sagadīšanās pēc nomira uzreiz pēc potes ar pozitīvu testu. Līdzīgi kā lērums citu. Tā gadās.
Bet tu vari turpināt ticēt uzticamajiem politiķiem un viņu medijiem. Kad gan viņi mums būtu melojuši..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-02-11 17:21 (saite)
Es nezinu par kādu olimpisko čempionu ir runa, bet visdrīzāk, jā, nomira no covid. Es, piemēram, totāli negribētu vakcinēties tagad, kad iespējas dabūt covid ir ievērojamas, jo pote + covid var būt diezgan pārslodze organismam. Tas, ka sportistiem ir ideāla veselība gan, piedod, ir mīts. Profesionālais sports nav veselīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-11 17:26 (saite)
Runa iet par vienu no iepriekšējiem ierakstiem par ungāru sporta veterānu, kurš padevās diktatūrai un iepotējās, lai varētu turpināt savu karjeru kā treneris (droši vien visa viņa dzīves jēga) un uzreiz nomira. No kovida lol.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-11 17:29 (saite)
Enīvēj, špircējaties vien tālāk ar saviem nebeidzamajiem būsteriem. Man būs ļubo dorogo posmotreķ statistikas par dažādu slimību aktivitātēm turpmākajos gados, kā arī kopējo death rate riktīgi nošpricētās populācijās. Būs interesanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2022-02-11 18:03 (saite)
Nu, tur var būt dažādi iemesli. Ieskaitot, ka neaizveda laicīgi uz slimnīcu, jo taču sportists ar ideālu veselību, turklāt vakcinēts. Kā mūsu Eidukas tēti.
Vienīgais, uz ko gribu norādīt, ka nevajag ticēt, ka vakcīna dod pozitīvu testu. Nedod. Pārliecināt, ka vakcīnas ir baigi labas un nekaitīgas vispār netaisos, vari turpināt pats diskutēt ar saviem iedomātajiem "mums".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-02-11 18:37 (saite)
"Nu, tur var būt dažādi iemesli."

lol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?