gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-10-04 19:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā būtu, ja ES valstis, tā vietā, lai laizītu arābu pinpjus un domātu kā labāk no agras bērnības iesēdināt cilvēkos fagotēriju, sāktu domāt par kolektīvu bruņoto spēku organizāciju SPECIFISKI PRET ĀRĒJIEM DRAUDIEM (nē, ne priekš tā, lai apkarotu neapmierinātus pilsoņus, kas nepareizi runā feisbukā or smth), lai nebūtu līdz armagedonam atkarīga no Kapteiņa Amerikas pakalpojumiem? Šī brīža ES valstu militārie spēki ar saviem resursiem un dzīvo spēku nespētu apturēt pat mongōļu velosipēdistu-sirotāju šaiku. Psihošana no libfāgu puses par to, ka Tramps tik vien kā palūdza, lai NATO dalībvalstis iegulda vismaz līgumā noteikto artavu ir perfekts simptoms problēmai.
OH NOES, MURICA WONT CHANGE OUR DIAPERS FOR FREE ANYMORE. How about you fucks man up and re-learn to defend yourselves? Eiropa, kas vaipoja āsus pa labi un kreisi (un ASV ir tikai tās dabiskā ekstensija citā kontinentā) vēl pāris gadsimtus atpakaļ, šobrīd tirpst aiz panikas, ka krievi ar saviem sarūsējušajiem migiem un apdzērušos vaņku lielgabalgaļu varētu uzbrukt lewl.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2016-10-05 11:04 (saite)
Nu ja ES izjuks tā, kā tu to vēlies, tad baidos, ka kolektīvos bruņotos spēkus tu tā arī nekad neieraudzīsi. Interesanti, kādu ES_bet_tomēr_ne_ES modeli tu esi iztēlojies un kā tas strādātu reālajā dzīvē. Pašlaik izskatās kkas pēc "visi cīnās katrs par sevi un vēl visi kopā pret Krieviju."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-10-05 17:56 (saite)
ES izjukšanu es vēlos nevis principā, bet šobrīd, redzot tās politisko vektoru ejam pilnīgā kukū zemē. Principā ES idejas ir brīnišķīga. Kolektīvie bruņotie spēki šī brīža ES ietvaros visdrīzāk darbosies kā papildus bruņojums pret lokālajām nācijām, kas atļaujas iebilst pret bēgļiem, globalizāciju vai kas nu tajā brīdī ir eirokrātijas midzeņa piderokrātu pet peewee politiskais projekts.

ES nav vajadzīga, lai Eiropas valstis nekarotu katra ar katru. Kopējas intereses brīnišķīgi iespējams realizēt caur diplomātiskām aliansēm. Nav vajadzīgs Krem.. sorī, Brisele.
Tā pat man šķiet Krievijas bubulis šobrīd nav vairāk draudīgs kā ES destruktīvā politika attiecībā pret Eiropas nācijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2016-10-05 11:53 (saite)
ES jau vēlas veidot savu armiju, kas būtu atsevišķa no NATO. A psihošana par Trampu ir pilnīgi letig, jo var jau skatīties ko mums vajadzētu darīt, bet jāskatās arī uz to, kas mums ir un pašlaik mūsu lielākais atbalsts ir ASV, ko negribētos pazaudēt arī pat tad, ja katra ES valsts būtu tikpat spēcīga, kāda pašlaik ir tikai Francija. Viņam ir taisnība, ka mums ir jāpilda savas saistības, bet tas, ka viņš flirtē ar Putinu arī nevienu priecīgu nedara.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-10-05 18:01 (saite)
Viņš ir biznesmenis, aļa, Šķēle, kurš laikam uzskata valsti par uzņēmumu. Stipri šaubos, ka viņa ''flirts'' ar Putinu arī ir kas legit. Drīzāk principiāla opozīcija mūsdienu demokrātu warhawkismam. Vēl viens nopietns aukstais karš starp ASV un Krieviju nekādā veidā neuzlabo Baltijas un pārējās Eiropas drošību.
Tiesa, es tev piekrītu par Eiropas Rietumvalstu impotenci. Tāpēc manuprāt Višegradas grupa būtu jāpalielina gan kvantitatīvi gan kvalitatīvi un jāpasūta ES un īpaši Vācija ar savu mūžīgo sevis nīšanu un tās importu nahuj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?