gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-17 22:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tiešām gribētu piesūknēties tai Putina naudas dotuvei, jo izrādās, ka par to, ko es jau tā pat rakstu, viņš ņem un iedod rubli. Psc kād būtu lafa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-11-17 23:25 (saite)
Viņu mājas lapas visa redzamā pirmā lapa ir 70% par krievu un baltrievu bubuļiem. Nekas par brīvību un tiesību ierobežojumiem Rietumos. Klasisks "preses orgāns", kura primārā zadača ir panikas kurināšana par ārējo ienaidnieka, no kura ceļas visas problēmas. Zero kritikas pašu virzienā. Sovoka klasika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bauda
2021-11-17 23:34 (saite)
Es neesmu baigi pētījis to radio, bet pats nosaukums jau vien liecina, ka ASV problēmām tam nevajadzētu būt prioritāri aplūkojamo jautājumu lokā. Pavisam konceptuāli. Bet Rietumeiropa jau ir/bija brīva, tātad paliek tikai austrumi un ir gluži likumsakarīgi, ka RU un BY, kas ir pēdējās autokrātijas Eiropā, ir šī konceptuālā mēdija galvenais fokuss mūsdienās. Izskatās, ka ārpus Eiropas viņus interesē tikai Centrālāzija (bijušās republikas), Afganistāna, Pakistāna un Irāna. Tavs sašutums, ka viņi neziņo, piemēram, par tavu redneku slepkavu-inceli, nav mapatots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-17 23:48 (saite)
:lolnauverc:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?