gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-17 01:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
attiecas uz "demokrātu" analogiem jebkur


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bauda
2021-11-17 08:59 (saite)
Vari paskaidrot otru Nē? Es ar "tiklab atbildīgi" domāju, ka nav atbildīgi vispār (ne vieni, ne otri). Par musaru ir atbildīgi konkrēti neaudzināti cilvēki, nevis kaut kādi vienas un tās pašas politiskās iekārtas atsevišķi novirzieni. Citiem vārdiem sakot, tu operē ar abstrakcijām (lēti), nepiedāvājot nekādu evidenci savām implikācijām (slinki). Šahs un mats. Rododendrons.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-17 09:14 (saite)
Zilie štati ir masveida bomžatņiki un noziedzības perēkļi. Šādas bildes tur ir ikdiena, nevis atsevišķi izņēmumi. Šādas problēmas arī. To pašu var teikt par Eiropas progresīvākajām valstīm, kur haoss un noziedzība ielās ir ekskluzīvi kreiso vadīšanas sekas. Kaut vai Zviedrija, kur tagad raporti par sprādzieniem, šaušanām, duršanām un varošanām ir žāvas rosinošas ziņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bauda
2021-11-17 09:17 (saite)
Bet pag, ja štatā ir demokrātu elektorāta majority, ko tas nozīmē? Ka republikāņiem vairs nav aiz sevis un citiem jāvāc? Tipa līdz nākamajām vēlēšanām par ielu tīrību ir atbildīgi tikai uzvarētājpartijas piekritēji? Vai tā ir kaut kāda īpašā demokrātu pilsētvides politika? Vai par sētniekiem darbā pieņem tikai demokrātus? Kāpēc tu visā notiekošajā bezpriģelā vaino, atkārtoju, VIENAS UN TĀS PAŠAS, esenciāli, DEMOKRĀTIJAS divus atšķirīgus spārnus? Tu tiešām tici, ka šie kadri un nu jau sarkano štatu ielu tīrība krasi atšķirtos, ja Tramps būtu ievēlēts uz otro termiņu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-17 09:45 (saite)
Bilde raksturo pilsētas un štatus, kuru mēri un gubernatori jau dekādēm ir demokrāti. Attiecīgi izpaužas viņu politika. Nav laika sīkumiem, jo jāglābj klimats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?