extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Visdrīzāk tā. Es jau paskaitīju, ka Latvijā ir 6000 ārstu. Kas nu tie vairs nevarēs papildu 1500 pacientu apkopt?

Varbūt tad nevajag atlaist nevakcinētos mediķus, no kuriem daudzi droši vien jau ir izslimojuši, tikai bez testa. Bet valdība, lūk, antivielu testus neņem vērā.

Es atceros, ka cibā rakstīja morrā par Japānu, ka tur ātrie brauc zigzagā un viss ir totālajā pipelē un valdība visus iedzīs kapā. Pagāja laiks un Japāna joprojām ir viena no vismazāk skartajām valstīm.

Līdzīgi bija Indijā, kur uznāca vilnis, slimnīcām aptrūkās skābeklis (saražoja pietiekami, bet nevīžoja pievest slimnīcām). Diskutēju ar vienu no Indijas, un viņš bija šausmās, ka mirstība viņiem būs UK līmenī. Pagāja laiks, pīķis nokritās un joprojām Indija ir ar ļoti mazu kopējo mirstību.

Latvijā tā ir aukstāka, jo ir daudz senioru ar sūdīgu veselību. Bet godīgi mani šie gaudu stāsti nepārliecina. Nomirst Maizītis 60 gadu vecumā, un mani nosauc par idiotu, kad es uz to norādu. Kāpēc ir tik ļoti jāizceļ tikai nāve no kovida? Kāpēc?

Cilvēki, kas mēģina to visu attaisnot, pat nesaprot, ka viņu iebildumi jau ir atspēkoti viņu pašu jautājumā. Ja kāda nozīmīga persona nomirst no kovida, tad par to izbazūnē visos mēdijos. It īpaši, ja vēl nevakcinējies. Ja nomirst no kā cita, tad neko nesaka, pa ja tā ir nāve vēl diezgan jaunam. No kā nomira Juta Strīķe, piemēram? Var saprast, ka laikam vēzis, bet konkrēti neviens neko nav pateicis. Lūk, tas nav ne mazāk traģiski, kā nāves no kovida.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?