gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-10-30 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
arhetipiski
Bauda (vai tml) runā ar Makdonaldu.
be

Tas kā tas.. tipiņš visu laiku cenšas atvainoties par visu lmaoooooo

upd. McD vispār unikāls talants iebiedēt līdz reālai panikai savus politkorektos viesus nepiespiesti muļkojoties apkārt


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bauda
2021-10-30 10:44 (saite)
Galīgi nav līdzīgs man. Es arī tik daudz nerunāju. Nu bet es tik tā uzmetu aci, vajadzēja ar tc ielinkot tieši to vietu, kur ir esence

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-10-30 15:30 (saite)
Nu labi, tu neesi tik woke kā centies tēlot. Feminstdraudzene atstāj savu iespaidu, bet mužiki tik ātri nemainās. Zinu pāris, kas iegāja (ķipa) kristietība, pie tam marginālās draudzēs, jo sieva. Viens no viņiem izšķīrās un atkal ir ateists lol.

Kas attiecas uz to viģiku, tad tur nav jēgas likt timestapus, jo tas džeks ir rīlī woke un ik pēc pāris minūtēm taisa diskleimerus, cik ļoti viņam nepatīk tas, iekš kā piedalās un atvainojas visiem savas ģildes ofendētajiem tā kā pēdējais cucks.
Norms ir absolūts pohujists, viņš nav ne rait ne leftwing un pa lielam apolitisks, bet viņam patīk radīt nepatīkamas "awkward" situācijas ar saviem sabesedņikiem neatkarīgi no situācijas. Viņš it kā testē cik tālu var iet ar jokiem un kā cilvēki to uztvers. Imo viņš bija ultimate galma āksts.

vot smieklīga huiņa, kur nav nekas par politiku, bet kinda atspoguļo norma štiku; pat fellow jumorists likās šokēts un nobijies :D:
https://www.youtube.com/watch?v=5OVkkB3J-bU&ab_channel=I%27mnotNorm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-10-30 15:35 (saite)
Tur vēl bija viena kompilācija, kur viņa šovā piedalās Džeina Fonda, kura ir ultra woke, like totāli radikāla visos woke aspektos un Norms viņai liek rečitēt visādus debīlus politnekorektus jociņus par to un šo un ir redzams, ka viņa totāli nožēlo, ka ir piekritusi piedalīties tādā raidījumā. Tās reakcijas un sejas izteiksmes ir priceless. Norms to visu tā pat spēj pārvērst vēl tālākā meta jokā un saglabāt nenaidīgu gaisotni. Tiešām talantīgs džeks. Interesanti, ka senāk man viņš likās meh, bet tieši tagad, pēc viņa nāves uzlūkoju daudzus viņa viģikus un sapratu, a cilvēks ir tiešām nepiespiesti ģēnijs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fxp
2021-11-01 08:17 (saite)
Merčants tikai spēlē līdzi jokam, ne jau pa īstam atvainojas, come on :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-01 19:20 (saite)
Ja tā, tad viņam labi sanāk. Izskatās jau nu arī pēc turbohipstera. :) Neesmu pazīstams ar šo mākslinieku tā kā viņa štikus nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?