gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-06-28 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
profesors vs hunveibini
Diezgan simptomātiski, ka auditorijā visskaļāk un agresīvāk reaģē cacas. Tā tas ir vairumā šādu video. Cacas ir tik viegli indoktrinējamas, ka pilnā nopietnībā izkliegs saukļus un lamas, lai aizstāvētu pedofilus acīmredzami pilnīgi nesaprotot, ko dara, pilnībā ignorējot instinktus, kuriem viņām būtu jāpiemīt augstākā līmenī, nekā vīriešiem. NPC algoritma reakcija nr34648 engaged un viss. Šis un līdzīgi baisi skati demonstrē cik pareizi dara tās valstis, kas ar likumu aizliedz bērnu indoktrināciju visos šajos demoniskajos murgos.

deguns


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2021-06-29 21:23 (saite)
kāpēc tu domā, ka tās ir cacas nevis triglīpuffi?
cacas līdz tā sauktajai sienai lielākoties nebīda teorijas par seksu un seksualitāti, bet vienkārši to dara.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-06-29 22:53 (saite)
laikam esmu neskaidrs terminoloģijā. cacas=sievietes
piedod. zinu, ka šādā veidā aizvainoju daudzas sakarīgas tradicionāli domājošas sievietes, bet pamatā zem šī apzīmējuma domāju jaunas sievietes, kas pakļuvušas zem mūsdienu "sociālo zinātņu" ceļaruļļa. jāsaka gan, ka tā ir tendence, ka agresīvākie un uzticamākie režīmu aizstāvji ir sievietes. good footsoldiers, jo tradicionālu vīriešu deficīta laikos skrien pakaļ jebkurai ideoloģijai, kas popsīgākā un dod augstāka sociālā statusa sajūtu. uz tevi jā precētu ģimenes cilvēku tas neattiecas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2021-06-30 08:01 (saite)
Protams, ka nesajutos aizvainota visa sievišķu dzimuma vārdā :). Es tikai par pašu terminu "cacas". Parasti cacas ir cits tips, kas veiksmīgi spēlē pārošanās spēli. Tās, kas bļaustās auditorijā, spēlē citu statusa spēli. Ja nebļaus pietiekami skaļi, tad pārējās padomās, ka uzskati nav gana mūsdienīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-06-30 12:08 (saite)
Tādu momentu nebiju aizdomājies. Man caca asociējas ar jebkuras dumas beibes stereotipu, bet tev droši vien taisnība. Un es tikai tagad atcerējos kas bija triglīpuffs, bet tas ir pārāk specifiski. Tā piktās harpijas telpā neatbilst nevienam no šiem arhetipiem. Mūsdienās vēl parādījies apzīmējums "dangerhair", tipa tās/tie ar spilgti krāsotajiem matiem. "Danger", jo tiek pievilkts pie zooloģiskiem pētījumiem, kur atsevišķi dzīvnieki (vardes/putni) izevolucionējuši sevī ļoti spilgtas nokrāsas sekstes utml. atribūtus, kas it kā kalpo kā atbaidīšanas līdzeklis. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?