gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-01-29 20:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
He, stonetoss palicis tik populārs un kairinošs kreisajiem, ka viņi ir uztaisījuši veselu lapu, kurā par to reidžot. Iedomājieties, taisīt saitu, kurā "atspēkot" vebkomiksu. Gan jau mēģinās ar laiku arī cietumā dabūt. Kad paši humoru neprot, tad atliek pret to cīnīties. Kā jau sovokā. Cerams, ka autors jau sagatavojies doties bēgļa gaitās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2021-01-30 10:51 (saite)
"Kreisajiem" ir ideju vakums (ja neskaita ideju aizliegšanu, represijas un sodus). To pamanīju, kad Ījābs startēja ar saukli Ījābs - idejas (ar cerību atrast kādu ideju - aplauzos). Viņiem, šķiet, ir nerakstīts likums, ka viņi nedrīkst izteikt savas domas vai idejas.
Tāpēc atliek tikai reaģēšana uz svešām idejām - apriešana, kancelēšana, sodīšana, aizliegšana.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-30 13:31 (saite)
Viņu šī brīža vienīgā politiskā ideja ir - stick it to the right, neatkarīgi, ko tie dara. Galvenais darīt visu pretēji tam, ko darīja oranžais hitlers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2021-01-30 13:15 (saite)
Haha. Tas pret-komiksa saits arī ir tik pilns žults, ka man tas atstāj vairāk nožēlojamības sajūtu, jo man ir grūti iedziļināties argumentācijā ja cilvēks tik ļoti cenšās pierādīt, ka otrs ir "stulbenis, idiots, negodīgs, netaisnīgs un vispār reeee". Bet nu, kreisajiem jau ir savi komiksi, kā piemēram šis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-30 13:29 (saite)
Smieklīgs komikss, bet tā iemesla pēc, ka tik labi kapsulē "left can't meme" teicienu. Viņiem vajag tik ļoti daudz ko sadomāt, pievilkt aiz matiem un tad aizpist visu ciet ar gariem paskaidrojumiem, ka tas momentāli izsauc garlaicību. Mēmi, kas satirizē kreisos strādā, jo nav nekas daudz jāsadomā, pietiek uzzīmēt smuku alegoriju par to kas tiešām notiek, nepasakot neviena vārda, un visi saprot. Apmēram kā padomjlaiku anekdotes no sērijas "Armēņu radio jautā". Viņi to saprot un ir pissed off, tāpēc ir tik ļoti par humora aizliegšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2021-01-30 13:52 (saite)
Kas man visvairāk nepatīk ir tas, ka lapas, kas senāk arī bija kaut cik smieklīgas ir laika gaitā kļuvušas garlaicīgi nožēlojamas aizejot politiskā reidžā. Piemēram savā laikā piesekoju lapai "let's laugh about religion", kuras smieklīgums, protams, ir diezgan subjektīvs un ar laiku man apnika jo pa lielam nodarbojas ar vienu un to pašu low hanging fruit apsmiešanu. Bet kas to pavisam nogalināja manās acīs bija pakāpeniska nofiksēšanās uz "visi, kas balsoja par Trampu ir Hitlers / Bens Šapīro ir Hitlers / anti-BLM protestu cilvēki ir Hitlers" utt. Un tā kā es pa lielam dzīvoju leftistu/liberāļu burbulī, tad novēroju daudzas citas vietns pārtransformējamies līdzīgā stilā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2021-01-30 23:22 (saite)
Nu konkrēti šīs lēdijas komiksi ir kā šajā video klipā, kur sjw iznīcina ļauno nacistu izspēlējot savā prātā kā argumentācija izvērsīsies. https://youtu.be/tFRZAQ8DZJk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-31 00:05 (saite)
Aha, šito redzēju. Apmēram, tikai komiksos ir lielāka verbiāža. Kvantitāte>kvalitāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?