باب ([info]dooora) rakstīja,
aha, sviesta tauki. dzidrināts sviests, vai kā viņu tur sauc.
iztvaicēts ūdens un noņemti sviesta proteīni & cukuri.
gī līdz ar to ir lielisks cepšanai, jo iztur augstu temperatūru. sviestiņā tik uz mazas liesmas var ko apcept (apsutināt drīzāk), pie lielākas ogļhidrāti un proteīni sāk piedegt.
gī var uzglabāt istabas temperatūrā ~bezgalīgi. un gards pēc vella.
es uz nākamnedēļu no zemniekiem pasūtīju saldo krējumu (3,20 litrā) – pirmo reizi kulšu pats savu sviesta cibiņu un tad jau tālāk gī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?