gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-01-09 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc delfinārija ieraksta spriežot (((Internets))) bloķējis Trampa pieeju socmedijiem. Ja vēl bija vajadzība pēc pierādījumiem, tam, ko esmu teicis jau gadiem.
Nu principā labi vien ir, ka viņi tagad pilnībā bloķēs opozīcijas viedokļus bez jebkādas maskēšanās aiz muļķīgām atrunām. Lai bumbai ar laika degli tas deglis izdeg ātrāk. Disenfranchised pīpļi nevarēs turpināt fjūmot internetos, bet tā vietā krās sevī niknumu klusējot. Tas paātrinās eskalāciju. Jo sliktāk, jo labāk.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2021-01-09 15:00 (saite)
Leftistu tizlums visaa godiibaa - kad vinji pashi nokaava savu televiiziju un publika paarvaacaas uz YT, tie beztalanti aizliida nopakaljus zaudeetajai auditorijai, cerot, ka maksaajot yt, lai taa piespraustu sho oficiozu kanaalus pirmajaa lapaa un manipuleejot ar trendingu utml, vienalga nespeej savaakt pat paardesmit procentu no Tima vai Crowder'a auditorijas. Kaarteejais presings un cenzuura tikai lej uudeni uz Rumble, Parler uc dzirnavaam

https://youtu.be/7a5H1A65wOM?t=1320

"Parler, a social media site that prides itself on allowing unrestricted freedom of speech, has been suspended from Google Play for failing to moderate content that incites violence" bet tikmeer twitter netrauceeti fluudo antifas bojeviki https://twitter.com/thejaydenxander/status/1345163679453622272

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-09 15:10 (saite)
Jā, tas viss zināms.
Btw, tev vajag biežāk izteikties, komentējot linkus, ko ieliec. Tev labi sanāk. Cilvēki nespiež uz saitēm tikai tāpēc, ka kāds ielicis. Komentārs izraisa ziņkārību pat, ja cilvēks jau a priori nepiekrīt.

Esmu kļuvis cibā "populārs" starp dažādu viedokļu nesējiem tieši tāpēc, ka apskaidroju savu pozīciju. Plika linku postēšana leads to nowhere.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?