gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-12-24 21:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dēļ cehiņa dīkstāves tagad kačuju vienā no salču veicīšiem par veikala vīrieti. Cik nenormāli daudz lietojamas pārtikas tiek OBLIGĀTI mestas miskastē. Tas i pisec. Tur un vairumā citu lielo tīklu noteikums ir tāds - ja precei iztek termiņš, tad drīkst pārdot saviem darbiniekiem par pus cenu. Ja nenopērk, tad misakstē/izlietnē. Biju liecinieks šausminošam skatam, kad tumšais užavnieks tiek liets menstruālajā izlietnē. Varu derēt etiopijas trūkumcietēji dabūtu savu kaloriju devu no užavnieka. Čiept no veikalu miskastes konteineriem ir dzīvot patiesi zaļi. Zero waste plz.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2020-12-24 22:02 (saite)
nu nez. maximā un rimi bieži pārdod galīgi sliktus dārzeņus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-12-24 22:14 (saite)
Tur laikam zemāki standarti plus nepietiek darbinieku, kas laikus izmet miskastē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2020-12-24 22:47 (saite)
Frigānisms ir lieta, jā

(Atbildēt uz šo)


[info]formica
2020-12-24 22:53 (saite)
Shur tur ar likumu lielveikalus piespiezh buut fleksiblaakiem; sankcijas noteiktas bargas (0.1% no gada apgroziijuma), bet faktiski skataas caur pirkstiem. Turklaat taa paartika, kas aiziet zudumos no tirdznieciibas, ir tikai mazpadsmit procenti, citaas nozarees ir pat virs 30%

https://www.ecologie.gouv.fr/gaspillage-alimentaire-0

https://www.confiturerebelle.fr/les-confitures/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?