gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Cilvēki, kas welkomēja bēgļus aiz līdzcietības, solidaritātes, Rietumu vērtībām, nav tavi ienaidnieki."

Nenoliedzami toksiskā ideoloģija, kas liek cilvēkiem pārtapt par bezpalīdzīgiem elojiem un ignorēt acīmredzamus draudus savai ciltij, nereti izmanto cilvēkos labās īpašības kā līdzjūtību vai altruismu. Daudzi velkamētāji patiesi tic, ka pieņem pareizo lēmumu un ir morāli labi. Nemaina faktu, ka pateicoties viņu naivajiem lēmumiem cilvēki mirst vai to dzīves tiek sagandētas, veselas pilsētas pārvēršas par bīstamiem noziedznieku perēkļiem. Tajā pašā laikā valstu valdības kā atbildi ievieš ar vien drakoniskāku policejisu, savukārt mediji turpina griezt propagandu par labu šiem acīmredzami kļūdainajiem lēmumiem. Ierindas plebs, kam sagrozīta galva ar toksisku propagandu varbūt arī nav mans ienaidnieks, bet lietas būtību tas daudz nemaina. Šie cilvēki jebkurā gadījumā ir bīstami kā sev tā citiem, jo viņu suicidālisma kultūras diemžēl neietekmē neietekmē tikai viņus pašus.

"Cīnīties ar iedomātiem ienaidniekiem, starp citu, it nekā nepalīdz atrisināt imigrācijas radītās problēmas."

Cīnīties ar imigrācijas radītajām problēmām mūsdienās nemaz nav iespējams, jo par to, ka šāda problēma vispār pastāv, nemaz nedrīkst atklāti runāt. Cilvēki, kas to atļaujas skart daudzās valstīs tiek kancelēti kā ļauni nacisti, fašisti, islamofobi un kas tur vēl.

Ar šīm problēmām būtu pat ļoti viegli cīnīties, pirmkārt jau neuzņemot ciemiņus no atklāti mežonīgām kultūrām un nelegāli iekļuvušos momentāni izraidot. Bet pateicoties lielā mērā arī tādiem "jaukiem" cilvēkiem kā tu, kurš neredz ļauno un nedzird slikto, progresīvās Rietumu valstis ir paralizētas darīt jebko efektīvu šo problēmu novēršanai. Bez maz vai varētu padomāt, ka šiem politiķiem šīs problēmas ir izdevīgas. Un nez kāpēc visiem šiem politiķiem un viņu lakejiem medijos, neatkarīgi no valsts, ir virkne ar vienām un tām pašām idejām, kas rada vienas un tās pašas pilnīgi paredzamās sekas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?