gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-09-02 14:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Smieklīgi, ka progresīvie centīsies dabūt nepilsoņiem balss tiesības. Viņi laikam domā, ka tie aiz pateicības sāks balsot par viņiem, bet tā nebūs. Absolūtais vairums balsos par saviem krieviem, jo atšķirībā no kreisajiem lohiem, ir nacionālisti un atbalsta savējos. Tas pats būs ar melni brūnajiem migrantiem Rietumos, kas teju parādīsies fellow traibāļu organizētas partijas, sāks balsot par tām un pasūtīs viņus importējušos kreisos sūkāt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

?
[info]jan09
2020-09-02 14:53 (saite)
Konkrēti kādas?
Tiesības vēlēt pašvaldību vai Saeimu?
Ja pašvaldību, tad visnotaļ atbalstu, ja Saeimas - tā gan ir tikai pilsoņu privilēģija, tāda pati, kā iespēja dienēt armijā.

Stc, tai pašā UK nepilsoņi piedalās pašvaldību vēlēšanas, arī citās valstīs ir tāda pareiza opcija - piedalies, skaties, kur aiziet tavi nodokļi utt, bet ne valdību vēlēt, ne dienēt armijā (policijā drīkst) nav ļauts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ?
[info]gnidrologs
2020-09-02 15:08 (saite)
Ja jau viņi to solīja domes kampaņā, tad pagaidām laikam domes. Nebrīnītos gan, ja tādu pašu ierosinājumu viņi bīdītu attiecībā uz Saeimas vēlēšanām.
Tas gan šeit nav centrālais punkts, kas ir - jaunatklātais krievvalodīgo elektorāts pamatā balsos par kremliniem, nevis progresīvajiem, tā ka viņi šauj sev kājā ar šo ideju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ?
[info]src
2020-09-02 19:18 (saite)
Domes kampaņā neko tādu viņi nesolīja, jo dome nespēj neko tādu realizēt. Pašvaldību vēlēšanu tiesības nepilsoņiem bija viņu Saeimas kampaņā. Starp citu, Vācijas pilsoņi, kas dzīvo Rīgā, tagad drīkstēja vēlēt pašvaldību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ?
[info]gnidrologs
2020-09-02 19:56 (saite)
Skaidrs. Pārdesmit Vācijas pilsoņu droši vien nevēlēja par Saskaņu. Man nav skaidra progu motivācija. Ja mums nebūtu "krievu partiju", tad saprastu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2020-09-03 07:28 (saite)
varbūt viņas (tās progresīvo sievietes) ir 'uzmanības maukas'. jo citu ideju jau nav, citas idejas būtu pretrunā ar Mammona interesēm.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?