gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-08-14 19:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ždanoka pat nav krievu "savējā", jo, ja dzīvotu Krievijā, visdrīzāk cīnītos pret krievu nacionālismu. Vismaz vairums Krievijas jūdintelektuāļu ir tādi. Pie tam nav jābūt Dugina atbalstītājam (btw, Dugins aiz savas krievšovonistu fasādes ir daudz niansētāks par pasaules ždanokām) vai naciķim, lai būtu pret cilvēkiem, kas agresīvi uzstājas pret vietējās nācijas identitātes saglabāšanu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-08-14 21:26 (saite)
Ā nu okej, tad tipiska feministu beletristika. principā piekrītu, ka tādā formā Ždanokas pieminēšana ir pilnībā ortogonāla viņas uzskatiem. Vienīgais šaubos, ka šādā grāmatā pieminēti antifeministi vai right wing uzskatus pārstāvošas sievietes. Tur ir Veidemane? Arī spraigs bābietis, kas iekarojis savu vietu brīvlatvijas populāro cilvēku panteonā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zhora
2020-08-14 21:54 (saite)
Jāpašķirsta rūpīgāk, jāpaskatās. Mums jau to raitvingeru sieviešu nemaz nav tik daudz. Veidemane vai tad baigi labēja? Hmm... Es cerēju, ka būs vairāk visādu aktrišu, nu tur Artmane, vai Klētniece. Bet nevar jau visas salikt un tas nemaz nav mērķis. Pirmais, ko autorei pajautāju, bija, vai neikļautās jau pieteikušās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zhora
2020-08-14 22:12 (saite)
Nu re, šķirstu. Te ir Māra Zālīte, Ieva Akurātere, Zenta Mauriņa, Emīlija Benjamiņa, Vizma Belševica. Ir arī Reizniece-Ozola, kas ir no lemberga bandas, un Veidemane jau arī turpat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-14 22:42 (saite)
Ok, tad nikno bābiešu grāmata izdevusies. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?