gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-16 00:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nākamībai
jopta


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2020-05-16 01:53 (saite)
ut un g cenzoristiem Bezmenovs ir Persona non grata. Sen jau visu ruupiigi izraveejushi

http://uselessdissident.blogspot.com/2008/12/love-letter-to-america-part-one.html

https://banned.video/watch?id=5dfbef1f81232e002191fdd9

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-16 17:31 (saite)
Kā jau teicu citā pavedienā, absolūta hrestomātija, kuru visādām rindrām sliktiem derētu iešņaukt nāsīs paralēli savam 'akadēmiskajam marksismam'. Bet viņi to nedarīs, jo ir JAU demoralizēti tieši tā kā apraksta Bezmenovs. Tie ir zaudēti cilvēki. Viņus labākajā gadījumā var pabīdīt malā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2020-05-16 16:01 (saite)
Sasosdīti precīzi stāsta kas notiek mūsdienās, bet astoņdesmitajos gados.

Man ir teorija :). Viņu pārbēdzināja uz ASV, lai viņš šīs lietas iemācītu amerikāņu nākamajiem politiķiem, kas to komplektā ar Orvela grāmatu paņēmuši kā pamatu šī laika sistēmai. Viss smuki, legāli, publiski, gluži kā viņš pats stāsta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-16 17:18 (saite)
Vēl tomēr jāņem vērā Frankfurte Skola ietekmi. Tā gāja it kā paralēli un es neesmu manījis konkrētas sadarbības pazīmes, ja neskaita, ka daudzi tās skolnieki, protams, bija tankiji un visādi citādi ļoti toleranti pret totalitāriem sociķu režīmiem. Līdz ar to nevar saprast, kas ASV un Eiropu sapisis vairāk. Sovoku psyopi vai no naciķiem aizmukušie (((akadēmiķi))), kas dibinājuši pašreiz pilnībā dominējošo ideoloģijas hidru Rietumu "mīkstajās" zinātnēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

aizmukušie naciķi
[info]formica
2020-05-16 18:00 (saite)
https://youtu.be/HHs5M3pyd3Q

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2020-05-16 16:42 (saite)
Diezgan uzkrītoši, ka publikai viņa stāstītais šķiet jocīgs un smieklīgs, bet viņš pats lielākais, labi ja pieklājīgi pasmaida.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-16 17:21 (saite)
Priekš tā laika publikas tā ir pilnīga eksōtika. Viņi pat iedomāties nevarēja. Viņš pa lielam stāsta propagandas un breinvašošanas 101. Arī mūsdienās publikas nebūs neko atsaucīgākas. Breinvaš strādā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2020-05-16 18:46 (saite)
"Never Bother With Leftists. Forgeth about this political prostitutes." Mācība no KGB, tik nav zināms konteksts. https://www.youtube.com/watch?v=OlPspR8Qx8I

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

konteksts
[info]formica
2020-05-16 21:26 (saite)
Citaats attiecaas uz indieshu noderiigo lemingu kastu.

"And same thing I was doing in New Delhi. To my horror, I discovered that in the files were people who were doomed to execution. There were names of pro-Soviet journalists with whom I was personally friendly.

G. Edward Griffin : Pro-Soviet?

Yuri Bezmenov: Yes. They were idealistically-minded Leftists who made several visits to USSR and yet the KGB decided that counter-revolution or drastic changes in political structure in India, they would have to go.

G. Edward Griffin : Why is that?

Yuri Bezmenov: Because they know too much. Simply because, you see, the useful idiots, the Leftists who are idealistically believing in the beauty of Soviet socialist or Communist or whatever system when they get disillusioned, they become the worst enemies. That’s why my KGB instructors specifically made a point, never bother with Leftists. Forget about these political prostitutes. Aim higher. This was my instruction. Try to get into wide circulation, established conservative media. Reach the filthy rich movie makers, intellectuals, so-called academic circles, cynical, ego-centric people who can look into your eyes with an angelic expression and tell you a lie. These are the most recruit-able people. People who lack moral principles who are either too greedy or to suffer from self-importance, they feel that they matter a lot. These are the people who KGB wanted very much to recruit."

https://cosmolearning.org/documentaries/yuri-bezmenov-interview-soviet-subversion-of-the-free-world-press-1984/1/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: konteksts
[info]mapats
2020-05-16 22:00 (saite)
Nu nez, varbūt primitīvas bailes no stāvēšanas pie sienas ar aizsietām acīm gaidot savas trīs lodes spēs atvēsināt sociķu pakaļskrējējus. Šis jāpieglabā, var noderēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: konteksts
[info]mapats
2020-05-16 22:30 (saite)
Par šito arī BonejM dziedāja Čika da Silva.
Vārdi - https://www.youtube.com/watch?v=IMbPe8wVWYc melodija nepareiza
Orģinālā dziesma - https://www.youtube.com/watch?v=jY4qnaWvbCU

Vispār diezgan daudz kur Latvijā, vēl no padumjajiem laikiem palikuši pieminekļi apšautajiem komunistiem. Cilvēkus žēl, bet bez tā nebūtu bijusi pirmā brīvā Latvija un visdrīzākais arī latviešu valodas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: konteksts
[info]mapats
2020-05-16 22:00 (saite)
Paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?