gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-11 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zemāk minētā kontekstā, interesants ir fenomens, ka VDK/KGB/STASI u.c. tml. entitātēs, tādā vai citādā formā turpina pastāvēt arī bez komunistiskās partijas. Marksisms ir tāda štuka, ka tā vienmēr noved tieši pie šādu te speciestāžu tirānijas. Šādu iestāžu rašanās ir pašā ideoloģijā ieēdusies jābūtība. Dabiski, ka šāda veida fenomens ir ļoti parocīgs pasaules bagātajiem psihopātiem un viņu kabalai. Dabiski, ka paši viņi ir gan virs jebkādas komunistu ideoloģijas vai gebistu subordinācijas sistēmām, bet redz šo metodiku par izdevīgu savu psihopātisko mērķu sasniegšanai, tāpēc šādu entitāšu darbība nevaid mirt bieži vien pat tad, kad to radījusī virsstruktūra vairs neeksistē. Kāds cits to sāk izmantot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-05-11 23:14 (saite)
Nu un agrāk tāpat bija - ohranka, inkvizīcijas vismaz 2, opričņiki, femes tiesas Vācijā utt. Ilgi pirms visādiem marksistiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-12 00:14 (saite)
Nevienai no iepriekš minētajām iestādēm nebija tāda kontinuitāte. Tās bija neatņemamas valdošās varas ekstremitātes vai substruktūras un beidza jebkādos veidos pastāvēt līdz ar pirmo izbeigšanos. Gebisti turpina gebistot arī sen pēc PSRS un LPSR formālās nāves, savukārt Rietumos ņemās tīri neformāli, bez jebkādas komunistiskās partijas lietussargorganizācijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2020-05-12 16:27 (saite)
Visu zemju noderiigie lemingi ir apvienojushies, ienjeemushi zemo startu pie Gates of Hell un gaida dirigjentu komandu.

http://www.theartofannihilation.com/mckibbens-divestment-tour-brought-to-you-by-wall-street-part-xiii-the-increasing-vogue-for-capitalist-friendly-climate-discourse/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?