gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-06-30 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mazliet riebjas kontaktēties ar cilvēkiem, kuriem ir tās pašas ikdienas problēmas, kas man, jo tas ir neinteresanti un apnicīgi. Mazliet riebjas kontaktēties ar cilvēkiem, kuriem ir pavisam cita tipa dzīves, problēmas un intereses, jo grūti releitot. Nez kādi cilvēki, izņemot random dīvaiņus vispār nav mazliet riebīgi, bet totāli cool. Middle graunds, tipa, lādzīgi, bet ne pārāk interesanti darba kolēģi, kaimiņi u.c. paziņas arī sākuši kļūt vairāk vai mazāk apnicīgi, vismaz skaidrā. Varbūt tomēr pārāk daudz ģenerālas mizantropijas un kaut kas jāmaina sevī. A kā? Skābenes n šit dū šit.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sakaarnis
2016-07-01 20:19 (saite)
Vai tev šķiet, ka interese par citiem cilvēkiem ir jābūtība, un, ja tās nav, tad kaut kas nav kārtībā tieši ar tevi, nevis pārējiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-07-01 21:07 (saite)
Apmēram tā. Mazvērtības komplekss laikam. Instinkts iekļauties barā.
Btw, es diezgan regulāri lasu tavus proto un post paģiru tekstus, bet nav gribējies diez ko dikti komentēt, jo piederi pie pirmās grupas. Varu releitot, bet runāt.. Žopa. Divi žēlabaini sakārņi vienā bļodā ir kā salāti no sapelējuša tomāta un iepuvuša gurķa. Piedod, ka tā, bet zini, kas es pārsvarā saprotu par ko tu runā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sakaarnis
2016-07-01 21:49 (saite)
Daudz jau tādu žēlabainu sakārņu, nekas. Mani gan vairs neuztrauc nespēja iekļauties barā. Labāk paskatīties no augšas, paskatīties cauri vai skatīties garām. Jā, pēdējā iespēja. Un. jo mazāk kāds komentē, jo mazāk jādomā par pilnvērtīgi formulētu atbildi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-07-01 22:03 (saite)
Es visbiežāk skatos cauri. Zini kas ir ''thousand mile stare''? Iegūglē, ja nezini. A formulēt arī neko nevajag. Formulas nestrādā.

edic; ā, patiesībā ''yard'', nevis ''mile'', bet man drīzāk ir tieši jūdzes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sakaarnis
2016-07-01 22:39 (saite)
Mirušās dvēseles.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sakaarnis
2016-07-01 22:54 (saite)
Kaut gan vienmēr vēl var cerēt, ka tā ir tikai hibernējusies, nevis mirusi - lai aizsargātos no visām šausmām un sūdiem, kas gāžas iekšā. Bet, jo vairāk par to domāju, jo grūtāk noticēt pirmajai iespējai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-07-02 01:14 (saite)
Dvēsele nekad nav mirusi. To es zinu. Bet tā var būt demonu varā. Zinu, klišeja. Bet mana personīgā pieredze tieši to pastāsta. Dabiski, kas šāda atziņa nepalīdz no viņiem atkauties, bet vismaz atbrīvoties no neziņas. Es ZINU, kas ar mani ir. Es NEZINU kā tieši ar to dīlot.
Vispār kaut kad iemetīšu tev ko meilā, ja tas uzrādītais iekš jūzerinfas ir vēl aktuāls. Vai arī ieej skaipā (patiesībā ērtāk), kur mans neims ir tas pats, kas šeit un viscaur citur tīklā, un brjakņi.
Sakārnis sakārnim sakārnis. Tak zaveģeno.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sakaarnis
2016-07-02 01:49 (saite)
Pasts ir aktuāls. Skaips netiek lietots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?