gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-02-07 00:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijas Radio ir tāda kaka. Viņi laikam cenšas līst pakaļ BBC un Guardian tipa 'atspoguļojumam'. Žurnaļagas mūsdienās laikam štancē vienā un tajā pašā inkubatorā un tie, kas neatbilst, vienkārši netiek pielaisti. Nez kas ar TV un visādām Panorāmām. Gan jau tas pats.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2020-02-07 08:38 (saite)
Vai tu to par to sapīšanos meistarībā, murgojot par dzimumneitralitāti? Butu tiešām interesanti uzzināt, kurš dod starta šāvienu, ka tagad jāsāk šo murgu pilināt sabiedriskā medija klausītājiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-07 23:11 (saite)
Nē vai jā, jo es par LR vispārējo politiku. Jau kaut kurn minēju par neseno "zaļo" pārraidi. Nule padzirdējās pārraide par "pasaules politiku", laikam kaut kāds modernais Glōbus". Tikai nav (((Mavriks Wulfsons))) un (((Edvīns Inkēns))), bet kaut kādi tupi latvju melubikši. Tur visi četri dalībnieki, ieskaitot moderatoru, teica, ka orange man bad. Nebija pat neitrāla aktiera. Visi bija vienisprātis par to kas ir "pareizi" un klausītajam vienīogā opcija bija tikai par to CIK ĻOTI ienīst Drampfu un KĀDOS VEIDOS šo savu naidu paust. Analizēt politiku? Dies pas..

Šāda veida attieksme tur ir konsekventa.
Nereti, kad nav ko darīt darbā vai ausīs plejers ar radio funkciju, mēdzu mazohisma pēc uzslēgt "Krustpunktus" vai kādu citu 'analītisko' raidījumu. To šabloni ir absolūti nevainojami. Sabiedriskais medijs rofl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?