gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-12-06 18:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Civilizāciju/kultūru ausma un noriets ļoti līdzīgs cilvēka mikrokosmiskajiem etapiem. Sākumā iepazīšanās ar pasauli, naivitāte, tad sākas vitalitāte, vēlme ietekmēt būt centrā, vēlāk pusmūža viedums, sapratne kā pasaule strādā, bet kaut kādā brīdī sāk atteikt iekšējie orgāni un smadzenes līdz ar to. Šajā pēdējā stadijā ir pašreizējā Rietumu kultūra. Vecs vecūksnis, kas neatceras savu vārdu un involuntāri atstāj ekskrementus aiz sevis to neapzinoties un neliekoties ne zinis, jo viss aizmirsies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2019-12-07 09:32 (saite)
Valodas mācībstundā skolotāja skaidro pirmklasniekiem, kas ir lietvārds un pēc tam liek katram nosaukt kādu piemēru. Jānītis saka - galds, Ilzīte - ābols, Anniņa - kaķītis, bet Pēterītis saka - dirsa. Skolotāja šokēta iesaucas: "Bet, Pēterīt, tāda vārda nemaz nav!" "Kā tad tā, skolotāj", brīnās Pēterītis, "dirsa ir, bet vārda nav?"

Lūk, kā skolotājiem jau no pirmās klases nākas apkarot sazvērestības teorijas. :D
Vai arī klasiskais piemērs, kā astoņdesmito gadu televīzijas tiltā starp ASV un PSRS kāda "vienkāršā padomju pilsone" pēc tam, kad kāds amerikānis mēģināja kaut ko apvaicāties par šejienes iedzīvotāju intīmās dzīves lietām, sašutusi bļāva, ka Padomju Savienībā seksa nav.

Tā ka, apmēram šādas replikas (par "sazvērestības teorijām") es no tevis gaidīju, jo kultūrmarksisti un visādu citādu totalitāro un autoritāro ideoloģiju adepti citādas diskusiju metodes nemaz nepazīst, kā vienīgi melnu dēvējot par baltu un baltu par melnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?